SU KUŞUNUN HİKAYESİ!

SU KUŞUNUN HİKAYESİ!

Bursaspor’un son 3 yılını değerlendirirsek, MESUT MESTAN zamanında MARŞHAL yardımı ile açılan sandık, futbolun sonuna gelmiş futbolcu çöpleriyle dolduruldu. MARŞHALCİLER içimize kadar sızdılar. Bursaspor’un değil onların dediği ve istediği oluyordu. Sezon sonu sandıktan öyle bir kokular yayıldı ki? Adana’ya kadar uzandı. SİSTEM aynı, sandığı açarlar kendi futbolcularını pazarlarlar.
***
ERKAN KAMAT sandığı açar gibi yaptı. Amaç güven kazanmaktı, beceremedi.
VAKIFIN bereketli topraklarından yetişen yeni mahsul Özkaynak futbolcularımızla lige başladık. BİZİM ÇOCUKLAR göstermiş oldukları performanslarıyla Türkiye’nin radarına girerek itibar kazandırdı. Yönetim ve teknik heyet aynı performansı
gösteremedi.
***
EMİN ADANUR, genç, dinamik, enerjik, girişimci kimliği ile verdiği sözleri yerine getirerek, herkesin taktirini kazandı. Mesih gibi karşılandı. Özveriyle gece gündüz çalışarak sandığın içindeki 44 sorunlu dosyayı bitirerek transferi açtı. MARŞHAL yardımı bu sefer yurt dışından geldi. SİSTEM aynı işledi 4 futbolcu verdi, Başkan kefil oldu.
***
Bursaspor’da bir su kuşunun hikayesi yazılıyor. Sn. Başkan gücünü kimden alıyorsa, öfke fırtınası ile her yeri toz duman içinde bırakıyor. Eleştiri varsa atar yaparak ayar vermeye çalışıyor. Twitçi Başkan olarak anılmaya başlandı. Bilinçli olarak attığı twit ile istifa zeminini hazırladı. Oyun kurulmuştu, kağıtlar dağıtıldı, oyun başladı. Yoksa ne bir twitle ne de bir beraberlik ile birliktelik bozulurdu. TROLL: insanların keyfini kaçıran, ya da münakaşa başlatarak, aşırı fanatik düşüncelerini menfaat doğrultusunda TROL çetelerini kullanarak faaliyetleri organize ederek insanları itibarsızlaştırılarak amacına ulaşıyorlar. ŞEYTANIN DEFTERİNDE ADI OLANIN, RAHMANIN DEFTERİNDE ADI OLMAZ.
***
BURSASPOR’DA görevler değişime uğradı. Hiyararşik düzen bozuldu. Başkan kulübü yönetir, teknik heyet takımı, taraftar tribünleri medyada iletişimi sağlar. Reaksiyon göstermeler aklı SELİM olmalı, hesap sorma durumuna getirilmemelidir.
***
TEKNİK ADAMDA: OYUNU GÖREN DEĞİL OYUNU İYİ ANALİZ EDEN OLMALIDIR…
***
Dağ fare doğurdu. Hayırlı olması, Bursa’ya kendini kabul ettirmesi için alacağı sonuçlar önemlidir. Sn. Başkana bir sorum olacak? Hangi Özelliklerini dikkate alarak anlaştınız. Kriterleriniz neydiki tercih ettiniz? Aklımda deli sorular. Futbolculuğuna lafım yok ama antrenörlüğünde hiç bir başarı kriteri yok. Yetersiz diplomasıyla istikrarlı bir geçmişi de yok. Ama lobisi çok. Deneyimli, içimizden biri 7 şampiyonluğu kariyer sahibi İSMAİL ERTEKİN neden düşünülmez? Bu sorunun cevabı yazımın içinde saklı.
***
Düdük çalalı 2 hafta oldu. Bursaspor hem oyun hem de skor olarak yeterli performansı gösteremedi.
Geçen sene gelişen bir takımdık hoşgörü ve sabır gösterildi. Fakat roller değişti şimdi hedef büyüdü.
Ait olduğu yere çıkılmazsa çok ağır eleştiriler gelir. Takımdaki sakatlıklar çoğaldı. Sebebi nedir? Yüklemeden dolayı mı? Sahanın kötülüğünden mi?
Kendine bakmamasından mı? kaynaklanılıyor. Bir an evvel tedbir alınmalıdır. Eyüpspor kazanılması gereken bir maç. Milli maç arasında yeni transferlerle fizik eksikliği olanlar sakat oyuncuların katılımıyla, lig yeni başlıyor diyebilmeliyiz.
SEVGİ VE SAYGIYLA KALIN…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?