BingX, TOKEN2049 Dubai’nin Unvan Sponsoru Oldu

BingX, TOKEN2049 Dubai’nin Unvan Sponsoru Oldu

Dünyanın önde gelen borsalarından olan BingX, unvan sponsoru olarak yaklaşan TOKEN2049 Dubai‘yi desteklemeye hazırlanıyor. 18-19 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilmesi planlanan bu ufuk açıcı etkinlik, kripto ve blok zinciri dünyasının önde gelen isimlerini ve kuruluşlarını bir araya getirecek.

BingX, üstlendiği unvan sponsorluk rolünün ötesinde, özel bir stantla etkinliğin interaktif ortamını geliştirmeye hazırlanıyor. Borsa burada en son dijital varlık yeniliklerini tanıtacak ve katılımcılara BingX ekibiyle etkileşim kurmak için eşsiz bir fırsat sunacak. Bu etkileşim, kripto para piyasasında ortaya çıkan trendler ve fırsatlar üzerine tartışmaları teşvik edecek ve etkinliğin söylemini daha da zenginleştirecektir.

Vivien Lin, BingX Genel Ürün Yöneticisi (CPO)‘in ana sahne’deki önemli bir panel oturumuna katılımı ise katılımcıların ilgisini fazlasıyla çekecektir. “Borsa Evrimi: Kripto Piyasalarında Trendler ve Dönüşümler” konulu oturum, tüm katılımcılar Lin’in engin endüstri bilgileri ve deneyimlerinden faydalanabilecek. Ekosistemin diğer meraklılarıyla birlikte bu yuvarlak masa toplantısı, günümüzün kripto para borsalarını karakterize eden dinamik değişimleri incelemeyi ve müzakere etmeyi amaçlıyor.

Etkinlikten duyduğu heyecanı dile getiren Vivien şunları söyledi: “TOKEN2049, kripto dünyasının geleceğini şekillendirmek için hayati bir platform görevi görüyor. BingX olarak sektörde erişilebilirliği ve şeffaflığı savunmaya kararlıyız ve Web3 alanında olumlu değişim ve yeniliği teşvik etmek için diğer sektör liderleriyle tartışmalara katılmaya istekliyiz.

TOKEN2049, önde gelen Web3 şirketlerinin ve projelerinin kurucuları ve yöneticileri için endüstri trendleri hakkında öngörü ve perspektif alışverişinde bulunmaları için bir sahne sağlayarak kripto takviminde amiral gemisi bir etkinlik olarak duruyor. Etkinlik, küresel gelişmelere ışık tutmakta ve girişimcileri, yatırımcıları, geliştiricileri ve sektör meraklılarını bir araya getirerek ekosistemdeki kapsamlı fırsatları araştırmaktadır. Bu etkinlik, sektörün geleceğini şekillendirmeye aday benzersiz ağ kurma fırsatları sunmaktadır.

BingX Hakkında

2018 yılında kurulan BingX, dünya çapında 10 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren lider bir kripto para borsasıdır. BingX, spot, türevler, copy trading ve varlık yönetimi dahil olmak üzere çeşitlendirilmiş ürün ve hizmetler sunmaktadır. Hepsi yeni başlayanlardan profesyonellere kadar kullanıcıların gelişen ihtiyaçları için tasarlanmıştır. BingX, kullanıcılara işlem yeterliliklerini artırmak için yenilikçi araç ve özelliklerle güçlendiren güvenilir bir platform sağlamayı taahhüt eder. BingX, 2024 yılında Chelsea FC’nin ana ortağı olmaktan gurur duyarak spor dünyasında heyecan verici bir ilke imza attı.

BingX’i ziyaret edin: https://www.bingx.com/tr-tr/

BingX topluluğumuza katılın ve en son tekliflerimizden haberdar olun:

Telegram: https://t.me/BingXOfficial

Twitter: https://twitter.com/BingXOfficial

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?