ZORLA AŞI SAVUNUCULARI İŞİNİZ İŞ, SIRTINIZ PEK KARNINIZ TOK, KEYFİNİZ YERİNİZDE… YA BİZ…?

ZORLA AŞI SAVUNUCULARI İŞİNİZ İŞ, SIRTINIZ PEK KARNINIZ TOK, KEYFİNİZ YERİNİZDE… YA BİZ…?

Emirlere uy, derin düşünme, keyfini, iş düzenini bozma, otoriteye itaat et rahat et…ne kadar kolay… Bir de; ” Toplum sağlığını tehlikeye atmayalım”gibi vicdan rahatlatan bir cümle yuvarladın mı ohhh keyfin gıcır, arkana yaslan, ayaklarını uzat, aşı olmayan vatan hainlerine neler yapıldığını keyif ile seyret, sen keyiflenmiyeceksin de kim keyiflenecek;

Aşı baskısı ile tek dünya devletini kurmak isteyen, insan özgürlüklerini yok etmek, insanı köle yapmak isteyen global çete arkanızda, Onların en güçlü ortağı ve bu salgın aşı bahanesi ile servetlerini üçe dörde katlayan aşı-ilaç karteli arkanızda, İlaç kartelininin güdümünde olan, ondan beslenen, onun eğittiği, ilaç satıcısından pek de hallice olmayan (bir kısım) tıp camiası arkanızda.

Açığı olan, rahatça güdülebilen hükumetler arkanızda… (Zaten söz dinlemeyen devlet başkanlarını ya Tramp gibi indiriyor veya Tanzanya eski başkanı Megofili gibi öldürüyorlar.)
Sosyal medya ve basın zaten onların elinde, hani şu biontech vurduranlardan bir kısmı kalp krizi, felç geçiriyor ya, orta vadede kalp kası iltihabı olacağı bir çok uzman tarafından söyleniyor ya, bunun üstünü kapatan medya var ya, hah işte o sizin arkanızda,

Aşı olanın hastalık taşıyabileceği, çünkü aşının (eğer gerçekten koruyor dahi olsa) sadece kişinin hasta olmasına engel olacağını, hastalık bulaştırmaya, taşımaya engel olmadığını, hatta aşı olanın süper bulaştırıcı olabileceğini (Prof. Dr. Mehmet Ceylan gibi) aşı savunucusu doktorlar bile söylemesine karşın, aşı vurulmayanı hastalık taşıyıcı , hastalık yayıcı, vatan haini ilan eden algı operatörleri ve onların aklını kiraya vermiş müritleri arkanızda.(Ki biontech aşılarından sonra bitmeye yüz tutmuş salgının alevlendiği de ortada.)

Ammaaaa üretici şirketlerinin ve aşı direten Devletlerin ürettikleri deneysel sıvısının yarar sağlayacağına dair hiç bir garanti vermediği, zarar verme durumunda ise hiç bir sorumluluk kabul etmediği, (Verdiği zararında üstünün örtüldüğü) aşıların lisanssız ve deneysel olduğu gerçeğine dikkat çeken doktor ve hukukçular ise büyük baskı altında…!

Biz yel değirmenleri ile savaşan Donkişot gibiyiz… Allaha C.C. inancımız olmasa bu mücadeleyi şüphesiz yürütemezdik, o olmasaydı şüphesiz bu çoktan kaybedilmiş, anlamsız bir mücadele olurdu, ama işte O… var, o halde ümit de var..!!!

Biz bu minik tanrı rolüne soyunan global çetenin amacının; yüce Allahın C.C. yarattığı insan tabiatının değiştirmek ve Allahın C.C.bahşettiği özgürlüğü elimizden alarak bizi tam köle yapmak olduğunun farkındayız, bunun içinde ölümü göstererek bizi aşıya razı etmek istediklerinin de farkındayız, Bizim tüm amacımız bir insanı daha kurtarabilmek, kandırılanların uyanmasını sağlamak.

Bu yoldaki kimse neticeye odaklanmasın, netice elimizde değil, netice yüce Allah C.C. nın elinde, belki de dünyanın sonu yaklaştı, olması gereken ne ise olacak, “O” bilir biz bilemeyiz, bizim elimizdeki tek şey mücadele etmek, biz de buna odaklanmalıyız, biz bu mücadele de kendimizi ve birbirimizi bulacağız…

Bu yolda EN BÜYÜK ZAFER MÜCADELEYE DEVAM EDEBİLMEKTİR, bu yüzden cesur olun, hakkınızı arayın, unutmayın biz insanız…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

4 yorum

  1. Teşekkürler Cüneyt Bey, anlamlı bir makale olmuş. Hukuksuzluğa, zorbalığa, zulme rıza göstermeyip fiili duasını yapanlara selâm olsun. Eyy inananlar! Apaçık düşmanını tanı, Hz. İnsan kal.

  2. Sizin gibi düzgün adaletli insanlar olduğu sürece Allahın da izniyle bizlere birşey olmaz üstadım.

  3. Cüneyt bey Allah sizden razı olsun var olasınız Allah’ım sizi her türlü kazadan beladan şerlerden şerli insanların şerlerinden muhafaza eylesin âmin.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?