HASTANE DE PC,R TESTİ BASKISI KARŞISINDA NE YAPMALI!

HASTANE DE PC,R TESTİ BASKISI KARŞISINDA NE YAPMALI!

Bir hastaneye Sağlık ocağına gittiniz, çocuğunuzun veya sizin acil müdahaleye ihtiyacınız var, ancak P,CR testi yaptırmaz iseniz ( sizi bu zor durumunuzdan istifade ile) sizi veya yakınınızı tedavi etmeyeceklerini söylüyorlar, ne yapacaksınız, bu durumda diyeceksiniz ki;

1-) PC.R testi yaptırmıyorum, ben hasta değilim, HE-S kodumda da riskli durumu söz konusu değil, test hasta olana yapılır, sağlıklı insana değil, Zaten PC,R testinin mucidi dahi bu testin bulaşıcı hastalıkları anlamak için kullanılmayacağını belirmiş, çok sayıdan insanda üst üste yapılan testlerde farklı sonuçlar almıştır, bu test güvenilir değildir. Kaldı ki Ay,17. Madde gereğince vücut bütünlüğüme dokunulamaz, TCK 90. Madde gereği Üzerimde izinsiz deney test yapılamaz, Hasta Hakları 5. diğer maddeleri gereğince bir teste veya tedaviye zorlanamam.

2-) Eğer buna rağmen kabul etmezler ise; “SİZİN KİMLİĞİNİZİ ALMAK İSTİYORUM HAKKINIZDA ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM, KARAKOLDAN POLİS ÇAĞIRACAĞIM” demelisiniz, ayrıca PCR TESTİ YAPTIRMADIĞINIZ İÇİN TEDAVİYİ RET ETTİKLERİNE DAİR YAZILI BİR KAĞIT İSTEYİN…. Yola gelecekler ve isteğinizi kabul edecekler, çünkü sizi o halde ret etmeleri hem cezai hem de hukuki sorumluluklarına yol açacaktır..

Eğer küçük ihtimal yapmazlar ise, hastane yetkili hemşire ve doktorlarından aldığınız bir kağıt ile, bunu vermezler ise yanınızdaki kişinin şahitliği ile karakola başvurun, kamera kaydı alın, risksiz olan HES kodunuzun da bir çıktısını ekleyerek veya karakolda ” telefon tespit tutanağı tutturarak” kayıt altına alın, şikayetinizi yapın.

3-) Testi kabul ederseniz ne olacak; ayarlanabilir olduğunu duyduğum, daha öncesinde de üst üste bir negatif bir pozitif çıktığına şahit olduğum bu test, sapasağlam turp gibi olduğunuz halde SİZİ POZİTİF ÇIKARTABİLİR,

Bu durumda TCK. 195/1 Madde devreye girebilir;

(195/1-Bulaşıcı hastalıklardan birine yakalanmış veya bu hastalıklardan ölmüş kimsenin bulunduğu yerin karantina altına alınmasına dair yetkili makamlarca alınan tedbirlere uymayan kişi, iki aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır)

VE SİLAHLI GÜVENLİK GÖREVLİLERİNİ ÇAĞIRARAK SİZİ ZORLA KARANTİNA ALTINA ALIP GARABET TEDAVİLERİNİ UYGULARLAR…( Gebze de yapmışlar, arkadaşlar yürüyerek geldikleri hastaneden sedye ile evlerine dönmüşler) Bu yüzden PCR testini ret edin… (Not: Bu bilginin çıktısını alarak hastaneye giderken yanınıza alabilirsiniz.)

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?