Gelecek; Yavuzselimlileri Dinledi… “Daha Çok İlgi ve Hizmet Bekliyoruz!”

Gelecek; Yavuzselimlileri Dinledi… “Daha Çok İlgi ve Hizmet Bekliyoruz!”

“Yavuzselim mahallesi beleidyelerden daha fazla ilgi ve destek bekliyor!” Gelecek Parti Yıldırım İlçe Başkanı Mehmet Fatih Arat; mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirterek saha çalışmalarını sıklaştırdıklarını söyledi.

Yavuzselim mahallesi saha çalışmalarına İl Başkanı Alpaslan Yıldız, İçişleri Politika İzleme Kurulu Başkanı İzzettin Küçük, İl-İlçe Yöneticileri ve partililer katıldı. İl Başkanı Alpaslan Yıldız; “Gelecek Partisinin kuruluş amaçlarının bir tanesi de esnafın sıkıntılarını ötelemek değil, o sıkıntılara çözüm bulabilmektir. Bu amaçla da mahallelerimizde saha çalışmalarına ağırlık veriyoruz. Yavuzselim esnafı ile buluştuk. Pandemi ile daha da ağırlaşan şartlardan oldukça etkilenmişler. Esnafın başlıca talebi Hükümet’ten kredi değil karşılıksız hibe, stopaj konusunda destek bekliyor. Özellikle kahvehanelerimiz, lokantalarımız, internet kafelerimiz gibi tamamen kapanan işletmelerimizin HES Kodu ile kontrollü olarak tamamen açılmasını bekliyor esnafımız. Gelecek Partisi olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olamaya devam edeceğiz.” dedi.

PİK Başkanı İzzettin Küçük; “Mahallelerimizi partililerimiz ile dolaşıyoruz. Burada biz insanların umutsuzluğunu gördük. Türkiye çaresiz değildir. Her ne kadar şuan için koyu bir karanlığın içinde yürümeye devam etsek de ülkenin aydınlık günlere çıkışı yakındır. Bu güç günleri birbirimize yardımcı olarak, birbirimizi dinleyerek aşacağımızdan eminim. Gelecek günler hepimizin.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?