“El Emeği Sizden, İpleriniz Bizden” Kampanyası ile Gönül Kapılarına Ulaşıldı

“El Emeği Sizden, İpleriniz Bizden” Kampanyası ile Gönül Kapılarına Ulaşıldı

“İYİ Parti Gürsu İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı, bu zor pandemi döneminde, evlerinde yaptıkları el işleriyle aile bütçesine katkı sağlayan kadınlarımıza, destek olmak üzere başlattığı “El Emeği Sizden, İpleriniz Bizden” kampanyasında kadınlarımıza ulaşmaya başladık. İplerin temininde desteğini esirgemeyen Kalkınma Politikaları Başkanımız Özgür Şimşek, İlçe Başkanımız Hatice Deniz ve ilçe Kadın Politikaları Başkanımız Mine Kalkan hanıma sonsuz teşekkür ediyoruz.” İYİ Parti Bursa Kadın Politikaları Başkanı Hüsniye Pıtırlı; Gürsu’da yapılan kampanya da ipliklerin dağıtımına katılarak Deniz ve Kalkan’a destek oldu.

İl Başkan Yardımcısı Hüsniye Pıtırlı; “Kadınlarımızı pandeminin ağır şartları ile geçim sıkıntısının arasında bırakmadık. Bugün bu kampanya ile ev hanımları kardeşlerimizin kaynayan aşına bir nebzede olsa katkıda bulunuyoruz. İYİ Parti her zaman ve her yerde kadınlarımıza sahip çıkmaya devam edecektir.” dedi.

İlçe Başkanı Hatice Deniz; “Gürsu’muzda yapmış olduğumuz kampanyaya destek veren tüm gönüldaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bir ülkede demokrasinin, temsilde adaletin değeri kadının siyasetteki yeri ile ölçülür. İYİ Parti olarak Gürsu’nun her sokağındayız. İlçemizin sorunlarına en İYİ çözüm yollarıyla iktidar yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?