Oy Sevdanız Yüzünden 35’lik Yolu Yaz Boz Tahtasına Çevirdiniz!

Oy Sevdanız Yüzünden 35’lik Yolu Yaz Boz Tahtasına Çevirdiniz!

“Zamanla koruk bile helva olurken siz bir türlü sosyal belediyeciliği öğrenemediniz gitti.” İYİ Parti Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz; 35’lik yol olarak bilinen Şehit Cüneyt Yıldız-Cengiz Topel Caddesi ile ilgi yaptığı değerlendirmede; “Ali yazar Veli bozar misali en sonunda Bursa ile bağlantımızı sağlayan dağı taşı en ufak bir engebesi bile bulunmayan güzelim düz ovada keklik avlar gibi yaparak İlçemiz Ana arter 35 lik yol güzergahını bozdunuz, daralttınız ilçe sakinlerimiz için adeta bir işkence ölüm tuzağı haline getirdiniz.
Karayollarının uyarısını Makina Mühendisleri Odasının olmaz dediği raporları bile dikkate almadınız. Yaptıkları yapacaklarının teminatı olan 20 yıldır ilçemizi yöneten bu zihniyetlerin yaptım oldu bencilliğinin sonunda bugün bu ucûbe yolda maalesef 5 ayda 5 ‘inci ölümlü kaza gerçekleşmiştir. Kaza sonucu vefat eden hemşehrimize Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum..
Yol güzergahı boyunca OY uğruna bazı esnafın hoşuna giden bu tavır ve tutumunuz gerçekten size seçimlerde hatırı sayılır OY getirebilir. Zira emin olunuz ki onların şahsi menfaatlerinin gereği size desteği ve OY vermesi bile size yetmeyebilir. Zira Her şey Bir OY değildir. Önemli olan şu gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir.Yolumuzu daraltmanız ortaya çıkabilecek kazaların bariz bir şekilde geleceğini göstermiş olmasına rağmen bu hatadan dönmenizi sağlayamadı.
Lütfen başka bir hemşehrimiz daha ölmeden bırakın OY hesabın ;Gürsu da yaşayan hemşehrilerimizi düşünmenizi ve derhal yolu tekrar eski geniş haline getirmenizi bir Gürsulu olarak ve Gürsulular adına sizlerden istirham ediyorum bunu bari ilk seçimde ilçemiz belediyesini kazanacak olan İYİ Parti belediyesine bırakmayınız. İlçemiz ana arter 35 lik yolunun düz bir arazide, daha fazla olması gerekirken ve öyle planlanan genişliğinin o zamanlar şahsi menfaat gereği bu yol güzergahında arazisi olup ta şimdi ki mevcut genişliğe düşürülmesine sebep olanları, zamanın belediye başkanını ve meclis üyelerini de Gürsulu olarak asla affetmeyeceğiz!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?