Yeniden Büyük Türkiye İçin…

Yeniden Büyük Türkiye İçin…

Yeniden Refah Partisi Kestel İlçe Başkanı Yakup Acar yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında; “Aziz milletimizin kıymetli evlatları, kıymetli kardeşlerim; Korona virüs (covid-19) salgın nedeni ile hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan (cc) rahmet , yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun, salgın hastalığına yakalanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz.

Bu mücadelede başta Sağlık Bakanlığımız olmak üzere doktorlarımıza sağlık personelimize bu sürede adeta can siperane bir şekilde siperlerinde hastahaneler de ailelerinden, çocuklarından, sevdiklerinden ayrı bu mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Kendilerine müteşekkiriz. Rabbim en kısa zamanda başta ülkemiz ve milletimiz olmak üzere tüm insanlığı bir an önce selamete çıkarsın inşallah.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Sayın Dr.Fatih Erbakan beyin talimatlarıyla bu süreçte bütün teşkilatlarımızda, zor durumda olan vatandaşlarımıza destek olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bizler devletimizin ve milletimizin hizmetinde olduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyoruz. Bizler Yeniden refah partisi olarak Genel Başkanımız Dr.Fatih Erbakan beyin liderliğinde bundan 1 buçuk yıl önce partimizi kurarken yola çıkarken zorluklarla engellerle karşılaşacağımızı, bu yolun uzun ve meşakatli bir yol olduğunu bu yolda yürümenin zor olduğunu biliyorduk.

Bir yerlerden icazet almadığımızı, kapalı kapılar arkasında pazarlıklar yapmadığımızı küresel güçlerin icazetlerine boyun eğmeyerek, ambargolar iftiralar ve karalamalarla karşı karşıya geleceğimize biliyorduk. Bizler her fırsatta kuvvet ve kudret sahibi Amerika değil Cenab-ı Allah’tır diyerek yola çıktık. Bu zorluklar karşısında önce Cenab-ı Allah’a sonra tarihin en şerefli olan bu aziz millete güvenerek yola çıktık.

Bütün bu zorluklara rağmen ülkemiz ve milletimiz büyük sıkıntılarla karşı karşıya iken elbette seyirci kalamazdık. İslam dünyası işgal altındayken mazlumlar eziliyor katlediliyorken elbette duramazdık. Bütün bu zorluklara karşı sabrın, mücadele nin kararlı olmanın azmetmenin çalışmanın iman ve inancın karşısında beşeri hiçbir gücün duramayacağını da biliyorduk. Bu gerçekler ışığında kısa sürede Türkiye’nin 81 il ve 700 ün üzerinde ilçede teşkilatlarımızı kurup bir çoğunda büyük katılımlarla kongrelerimiz yaptık.

Genel Merkez kongremizi de yaklaşık 45 bin kişilik bir katılımla yaparak bir sonraki seçimlere girmeye hak kazandık. Bunları yaparken de medya ambargosuna rağmen başardık. Türkiye genelinde Yargıtay ın açıkladığı siyasi partilerin üye sayısında resmi olarak 57 bin ve halahazırda bekleyen yarım milyona yakın üye hedefine ulaştık. Yine bugün bir çok bağımsız araştırma şirketlerinin anketleri %25 ile %30 arasında olduğumuzu göstererek iktidarın en iddalı partisi olduğumuzu ve başa güreştiğimizi göstermektedir.

Tertemiz geçmişimizle Türkiye’nin en genç lideri ile imanlı ve inançlı kadrolarıyla en kısa zaman da Milli Görüş’ün lideri kurucusu Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yarım bıraktığı projeleri ikinci kırk yıl da yine bir ERBAKAN la gerçekleştireceğimizi, milli görüş sancağını menziline ulaştıracağımıza inancımız tamdır. Yine Erbakan Hocamızın mirası olan Yaşanabilir Türkiye , Yeniden Büyük Türkiye yeni ve Adil bir Dünyayı en kısa zamanda kurmak ümidi ile …

Bu hedef ve inançlara sahip tüm kardeşlerimizi Yeniden Refah Partimize davet ediyoruz. Gelin hep beraber Yeniden Büyük Türkiye yi beraber kuralım. Zafer İnananların ve Zafer Milli Görüşçülerindir. Bu vesile ile huzurlu ve bereketli bir ramazan diliyor ve en sevinçli günlerimizden bir tanesi olan Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?