BİZ BİR CEVİZ AĞACIYIZ KESTEL PARKINDA.

BİZ BİR CEVİZ AĞACIYIZ KESTEL PARKINDA.

KESTEL HABER MERKEZİ NAZİF EREK; Kestel’de Millet İttifakı’ndan çevreye ortak basın açıklaması. CHP Kestel İlçe Başkanı Hatice Doğan ve İYİ Parti İlçe Başkanı Emin Elüstü; Büyükşehir tarafından yapılan ‘Çocuk Parkı’ içinde inşaatı devam eden ‘Baz İstasyonunu’ protesto etti. İlçe Yönetimleri ve Partililerin yanı sıra STK’lılarında protestoya katıldığı etkinlikte CHP İlçe Başkanı Hatice Doğan ortak kaygıları dile getirdi.

Ne Değişti de Adresi Park İçine Aldınız

CHP İlçe Başkanı Hatice Doğan “Bu gün burada toplanmamızın sebebi, yapılmak istenilen ve inşaatı başlanılan baz istasyonunun ne olup ne bittiğini öğrenmeye geldik. Yeni mahallede Bursa Büyükşehir’in verdiği izinle yapılan baz istasyonu yeri itibari ile de uygun değil, buraya baz istasyonunda yapılması doğru değil. Büyükşehir’in yaptığı park alanı içinde; bu baz istasyonunun bitimine izin verir ise yürüyüş alanları,  gönül rahatlığı içinde nefes alıp vermeye gelen vatandaşlarımız ve çocuklarımızın oynadığı alanlar tehdit ve tecavüz altına kendi elimizle almış olacağız.  Okulların yanı başında yapılmaması gereken bir baz istasyonunu, bu bölgeye inşaasına göz yumarsak, radyasyon tehdidi altında kalacağız ve bedenlerimiz hızla çürüyecek. Daha önce buradan 100 metre yukarıya yapılan baz istasyonu varken şimdi ne oldu, ne değişti de Büyükşehir Belediyesinin yaptığı park alanına kurulmaya kalkıldı. Ben bir ilçe başkanı olarak değil, vatandaş olarak baz istasyonunun dikilmesini istemiyorum.” dedi.

Yaptırmayacağız!

İYİ Parti Kestel İlçe Başkanı Emin Elüstü: Kestel Göçmen Konutların da; Büyükşehir’in yaptığı çocuk parkında baz istasyonu kurulacak haberini aldım. Ben ve ekibim buraya geldik . Daha öncesinden bana telefonla bildirilen bilgi şöyleydi: Oraya ‘Atatürk Heykeli dikileceğini’ söylediler ama gelin görün ki baz istasyonuymuş. Atatürk Heykeli  veya çocuklarımız için ufak bir havuz değilde, Kestel halkını zehirlemek için baz istasyonu kuruyorlarmış. Ben bunun mücadelesini, Kestel Vani Mehmet mahallesi ve Ahmet Vefik Paşa mahallesi kurulmaması için hemşehrilerimle birlikte çok mücadele ettim . Eğer buda buraya dikilirse kadınlarımızda göğüs kanseri olurlar, kalp krizine kadar yol açıyor, vücudumuzdaki hücreleri bile öldürüyor yapılmak istenilen baz istasyonu. Şimdi sizlere soruyorum siz buraya halka hizmet için mi geldiniz, yoksa insanlarımızı zehirlemeye mi geldiniz! Ben ve halkım zehirlenmek istemiyoruz. Daha önceki baz istasyonlarını da engelledik. Buraya da kurulmaya kalkılırsa şayet bunu da engelleyeceğiz, baz istasyonu istemiyoruz ben ve teşkilatım Kestel Halkımızın yanındayız, bunun böyle bilinmesini istiyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?