“Atatürk Yolundan 1 Milim Sapmadan, Cumhuriyet’imize Sahip Çıkacağız!”

“Atatürk Yolundan 1 Milim Sapmadan, Cumhuriyet’imize Sahip Çıkacağız!”

“Nilüfer’de; Gençlik Merkezleri İle Siyaseti Şekillendireceğiz!”

CHP Bursa İlçelerinde kongre süreci devam ederken Nilüfer cephesinden beklenen adaylık açıklaması partililerin yoğun ilgi gösterdikleri ilçe binasında yapıldı. Nilüfer adaylarından olan Erman Aydıngün’ün açıklamasına diğer adaylar Özer Anaç ve Fırat Yılmaz’ın da katılması birlik ve beraberlik adına sosyal demokratlar için doping etkisi yarattı. Aydıngün açıklamasında; “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük mirasları olan Cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisine sahip çıkan çok değerli yol arkadaşlarım, Ben 1979 doğumlu, muhteşem bir hayat arkadaşıyla yol yürüyen, bir erkek evlat babası, Cumhuriyet Halk Partisi’ne kalpten bağlı, Maden Yüksek Mühendisi Erman Aydıngün. Yenilikçi bir birliktelik gerekiyor bize, Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden hepimiz bir bütün olacağız. Tek adamlığa karşı birlik olacağız. Önceliğimiz birlik, beraberlik ve biz olmak. Vizyonumuz hep bir adım önde olmayı sağlamak.

96 Yıllık Çınarın Gölgesi Altında…

Aydıngün; “Niyetimiz hepimize yenilikçi, çözüm üreten, şeffaf, raporlayan ve ulaşılabilir yönetim anlayışı sunmak. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri ışığında yolumuz aydınlık olacaktır. Nilüfer için hep birlikte, daha da ileriye gideceğimiz bir dönem için geliyoruz. Türkiye’nin öncü kentlerinden biri olan Nilüferimizde, partimizi hep birlikte ve beraberce yönetmek adına onurlu bir yola çıkıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emaneti olan, Türkiye’nin 96 yıllık dev çınarı Cumhuriyet Halk Partimizin Nilüfer İlçe Başkanlığına aday olduğumuzu ilan ediyorum.  Biliyoruz ki bu bir ekip işi. Gücümüzü sevgiden alacak, yepyeni bir yönetimle yola çıkıyoruz. İşte tam da bu nedenle herkese dokunabilecek, toplumun genelini kapsayacak, her birinin farklı akademik yetkinlikleri, her birinin farklı uzmanlıkları bulunan pırıl pırıl bir yönetim oluşturduk. Bizim ilk olarak ve yapmamız gereken sokağa inmektir. Sokaktaki herkesle tek tek iletişim kuracağız. Sadece seçim zamanları değil! Sürekli ve sürekli esnafı dolaşarak çayını içeceğiz, Nilüfer’in kırsal mahallelerine giderek sofralara konuk olacağız, Eğitimcinin, öğrencinin, işçinin, işverenin, akademik odaların, çiftçinin, balıkçının, sivil toplum kuruluşlarının, engellinin, kadınların kısacası Nilüfer’de yaşayan herkesi tek tek dinleyeceğiz. Sorunlara hep birlikte çözüm arayacağız.” Dedi.

Üye Sayımızı Artıracağız!

Aydıngün; “Sorunlara sadece sosyal medyadan tepki göstermeyeceğiz. Alanlara çıkacağız. Bir bölgede sorun mu var? Tüm örgütümüzle halkımızın yanında olacağız. Orada ciddi bir kamuoyu baskısı oluşturarak olumsuz durumları bertaraf edecek, bölgede yaşayanların isteklerine kavuşması için öncülük edeceğiz. Toplumsal sorunlara alanda müdahale edeceğiz. Tepkimizi hep birlikte, güçlü bir birliktelikle göstereceğiz. Yine beraberce konuşarak planladığımız çözüm önerilerimizi anlatacağız. Cumhuriyet Halk Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı artık salonlardan daha çok sokaklarda vatandaşıyla birlikte olmaya geliyor. Şu an için Nilüfer’de 6533 üyemiz var. Sayı daha da artacak. Ama her şeyden önce 6533 üyemizin tamamını birleştirmemiz gerekiyor. Bunun için üye veri tabanımızı güncelleyeceğiz. Parti üyelerimizin tam olarak ne iş yaptığını, öğrencilerin hangi alanlarda eğitim aldıklarını belirleyeceğiz. Tüm üyelerimizin birbirini tanımasını, yakın bağ kurmasını sağlayacağız. Güncellemelerinin ardından hangi meslek dalına ihtiyaç duyulursa tüm üyelerimiz ilçe başkanlığımızdan talep etmeleri halinde o meslek dalındaki üyelerimizin iletişim bilgilerine kolayca ulaşabilecek. Böylelikle birbirimizi daha da yakından tanımanın önü açılacak.” Dedi.

Hangi Mahallemizde Sorun Varsa…

Aydıngün; “Nilüfer’de kendi meslek dallarında oldukça başarılı ve tecrübeli 6533 üyemiz var. Üye güncellemelerinin ardından meslek gruplarına ve ilgi alanlarına göre aktif komisyonlar planlamaktayız. Böylelikle katılımcı bir anlayışla tüm üyelerimizi yönetime katmayı hedefliyoruz. Özellikle genç üyelerimize yönelik düzenlemeyi planladığımız mesleki etkinliklerimizde tüm üyelerimizin elini taşın altına koymasını sağlayacağız. Bir ölçümleme sistemini faaliyete geçirmeyi amaçlıyoruz. İlçemiz genelinde bulunduğumuz durumu görmek için belirli periyotlarla anketler düzenleyeceğiz. Hangi mahallede oy oranımız düşükse, hangi mahallede ne sorun varsa ya da oy oranımızın düşük olmasındaki neden neyse sorunu hemen çözümlememiz gerekiyor. Sorunu belirleyip eksik olduğumuz yerlere daha fazla ağırlık vereceğiz. Ayrıca seçim dönemlerinde sandık ve bina sorumlularımızdan ıslak imzalı tutanakların haricinde rapor talep edeceğiz. Elimize gelen raporları değerlendirip eksikliklerimize çözüm arayacağız. Ayrıca bu raporları il başkanlığımıza ve genel merkezimize ileteceğiz.” Dedi.

Kitapçıklarımızı Her Kapıya Bırakacağız!

Aydıngün; “İlçe Başkanlığımıza gelen partimize ait kitapçık, parti programı, broşür gibi dökümanların üyelerimizin her birine ulaşmasını ve partimizin her bir ferdinin Cumhuriyet Halk Partisi’nin ortak dilini oluşturmayı önemsiyoruz. Bu dökümanların tamamını üyelerimize elbette ileteceğiz. Dökümanlar ilçe başkanlığımıza geldiği an üzerinde durmamız gereken önemli bir durum var. Eğitim. İlk olarak kuracağımız birçok komisyondan biri olan eğitim komisyonumuzun gelen dökümanın içeriğini analiz edip iyice anlaması gerekiyor. Sonrasında mahalle temsilcilerimizi ilçe başkanlığımıza davet ederek gelen dökümanı bir parti büyüğümüz ile birlikte detaylıca anlatılmasını sağlayacağız. Sonrasında bu dökümanları mahalle temsilcilerimiz ve yöneticilerimiz aracılığı ile önce tüm üyelerimize, sonrasında üyelerimizin tamamı ile halka anlatmayı önemsiyoruz. Bunu başaracağız ve partimizin oy oranını daima ileriye taşıyacağız.” Dedi.

Mahalle Gençlik Temsilciliği Kuracağız!

Aydıngün; “Cumhuriyet Halk Partili öncü bir belediyemiz var. Türkiye’nin her yerinde örnek alınan Nilüfer Belediyesi. Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı. Nilüfer Belediyemiz, ilçemiz genelinde yaşayan herkese eşit hizmet götürmekle yükümlü ve bunu yıllardır başarıyla sürdürüyor. Belediyemizin yaptığı öncü hizmetleri yaklaşık 500 bin Nilüferliye kapı kapı dolaşarak anlatmak ise bizim en başlıca görevlerimiz arasında olacak. Belediyemizin tüm hizmetlerine fikren hakim olmalı ve bunu sadece seçim süreçlerinde değil, kısa periyotlar halinde yapacağımız saha çalışmalarında herkese yine hep birlikte ve beraberce anlatacağız. Gençliğimizi önemsiyoruz. Çünkü geleceğimizi önemsiyoruz. Geçmiş dönemlerde belirli nedenlerle rafa kalkan mevcut temsilciliklerimizde “Mahalle Gençlik Temsilcisi”nin Gençlik kollarımızdan bağımsız ve kopuk olmamak koşulu ile bulunmasını amaçlıyoruz. Çünkü biliyoruz ki ailelerinin zor çabalar ile verdiği harçlık veya düşük ücretler nedeni ile uzak bölgelerdeki gençler ilçe binamıza gelmekte zorluk yaşayabiliyor. Ayrıca mahalle temsilcilikleri gençlerin siyasal alana daha çabuk alışabilecekleri mecralar. Genç üyeler bildikleri bir ortam olan ve ayrıca tecrübeli üyelerimizin deneyimlerinden yararlanabilecekleri mahalle temsilciliklerinde politika yaşamına alışma sürecini güvendiği alanda tamamlayabilirler.” Dedi.

Nüfus 1 Milyona Dayanacak!

Aydıngün; “Üniversite ilçesi olan Nilüfer’de Görükle bölgemize özellikle eğilmemiz gerekiyor. 70 bin üniversite öğrencisinin eğitim gördüğü bölgemiz orası. 90 bin pırıl pırıl düşünce, 90 bin yeni fikir, 90 bin önemli katkı potansiyeli. Görükle bölgesinde planladığımız gençlik merkezi ile gençlerin beyin fırtınası yapabilecekleri, yeni projeler ortaya koyabilecekleri, vakitlerini sürekli üreterek geçirebilecekleri bir ortamı oldukça önemsiyoruz. Çalışmaları raporlayan, tüm organların çalışmalarını takip ederek kayıt tutan, üyelere periyodik bilgi paylaşımı yapan, Ekip çalışmasını her zaman ön planda tutan, Tüm Nilüfer’i kucaklayan, ötekileştirmeyen, Her görüşü, her fikri dinleyen bir yönetim anlayışıyla geliyoruz. Bugün 490 bin olan Nilüfer nüfusunun 10 yıl içerisinde 900 bin olması bekleniyor. Bursalılar akın akın Nilüfer’e geliyor. Bizi on yıl içerisinde bugünün iki katı büyüklüğünde bir Nilüfer bekliyor. Herkesi kucaklayacak, sorunlara tüm üyeleri ile birlikte sokağa inerek müdahale eden bir yapı ile mücadelemizi sürdüreceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız, gücümüze güç kattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sizleri bir kez daha sevgi ve saygıyla selamlıyor, bu örnek demokratik yarışa aday olan Özer ve Fırat kardeşlerime başarılar diliyorum.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?