Bursa’nın Kazanımlarında MHP Damgası!

Bursa’nın Kazanımlarında MHP Damgası!

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim 2019 toplantısını Ankara’da gerçekleştirdi. Bursa’dan MHP adına Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın ve MHP Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Gurup Sözcüsü Mustafa Kargılı katıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir ve İlçe belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin yer aldığı toplantının ardından, belediye başkanları ve belediye meclis üyelerinin değerlendirmelerine geçildi.

Şehrin menfaatine çalışıyoruz.

Kargılı;“ Her ne kadar Büyükşehir Belediye Yönetiminde olmasak da Bursa’nın genelinde Cumhur İttifakı’nın önemli bir parçası olarak şehrimizin menfaatleri doğrultusunda hareket etmeye, hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarmak adına gerekli tüm iletişim kanallarını kullanıyoruz. Yerelde yakaladığımız birlikteliği Ankara’da da sürdürerek Bursa’da faydalı olacak çalışmaları önceliyoruz. Belediyelerimizin mali durumlarına ilişkin Türkiye Belediye Birliği’nde de görüşmelerde bulunduk. Bir yandan şehrimizin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalara imza atarken diğer yandan hem mali hem de hizmetler noktasında kararlılıkla kapıları aşındırıyoruz. İnşallah şehrimiz için çok çalışmaya, hemşehrilerimizin desteğine hizmetlerimizle karşılık üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Genel Merkezde temaslarda bulundular.

Daha sonra MHP heyeti; Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz’ı makamında ziyaret ettik. MHP Heyeti Yenişehir’de  yapmış olduğu ilk altı aylık faaliyet raporunu sundu. Yerel yönetimler ve projeler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Kargılı; “Genel Merkezimizde önemli temaslarda da bulunduk. TBB’nin Avrupa Hibe Programı kapsamında 70 milyon Euro tahsis ettiği halde, belediyeler gereken adımları atamadığı için bunun ancak yüzde 10’nu kullanılmış.  Bunun üzerinde sanırım ileri de bir komisyon oluşturularak danışmanlık hizmeti verilecek. Önümüzdeki toplantı Diyarbakır Hani ilçesinde yapılacak. 2020 içinde 200 milyon liralık bütçeyi onayladık. MHP Genel Merkezinde elim bir kaza neticesinde kaybettiğimiz kardeşimiz için Genel Başkan Yardımcımız sayın Semih Yalçın’a da Bursalılar adına baş sağlığı diledik.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?