Adaletsiz Parselasyona Savaş Açtılar!

Adaletsiz Parselasyona Savaş Açtılar!

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Yönetim Kurulu her yerde! TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu Bursa Uludağ Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü yeni başlayan birinci sınıf öğrencileri ile tanışma toplantısı yaptı. Toplantı öncesi öğretim üyesi meslektaşları ile sohbet eden Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu üyeleri, öğrenciler ile deneyimlerini paylaştı.

 Melekler Bahçesi her rengin her mevsimin ahenginde…

Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mustafa Erdemir’in sahibi olduğu Melekler Bahçesi Peyzaj Tasarım Uygulama Firması, Özlüce’deki üretim-sergi satış alanına giderek ziyaret etti. TMMOB Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Necla Yörüklü beraberinde Sektör ziyaretlerine katılan Şube II. Başkanı Esra Özkan, Şube Yönetim Kurulu üyesi Emine Can, Yönetim Kurulu Üyesi Vural Yalçın ve Şube Denetim Sorumlu Teknik Personeli Peyzaj Mimarı Ece Nilay Göksu ziyarette hazır bulundu.

Ziyarette sektörün geldiği noktayı ve peyzaj sektöründe peyzaj mimarı üyelerinin katkılarını kentin hizmetine sunduklarını dile getiren Başkan Necla Özkaplan Yörüklü, aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyesi olan meslektaşları Mustafa Erdemir’in Özlüce de yaptıkları üretim, satış, sergi alanlarıyla ilgili başarı ve gayretlerini tebrik etti. Kentin birçok noktasında başarılı uygulama çalışmalarıyla göz dolduran Melekler Bahçesi Peyzaj Uygulama Firması sahibi ve Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Erdemir,

“Bu bölgede daha çok meslektaşımızın peyzaj işlerini yapmasını arzu ediyorum. Bu bölge önceki Geçit bölgesinde olduğu gibi Peyzaj firmalarıyla yoğunlaşarak hizmet vermelidir” dedi.

Muhatap Bulamıyoruz!

Konuyla ilgili girişimlerini ve projelerini Bursa Büyükşehir Belediyesi ile de yürüten Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şube Yönetimi adına Başkan Necla Özkaplan Yörüklü, ” Haksız rekabet, adaletsiz parselasyon ile mücadele ederek, bu bölgeyi peyzaj şölen alanına dönüştürmek için elimizden geleni yapacağız. Peyzaj işleri Peyzaj mimarları tarafından yapılmalıdır. Konuyla ilgisi alakası olmayan bazı kişiler kendilerini peyzaj mimarı olarak tanıtmakta ve halkı kandırmaya çalışmaktadırlar. Halkımızın peyzaj işlerini yaptıracakları firmalarda peyzaj mimarı ile muhatap olarak işlerini sürdürmeleri gerekir.” dedi. Başkan Necla Yörüklü Peyzaj Mimarları Odası Bursa Şubesinin peyzaj mimarlığı alanında halkın her türlü soru ve sorunlarını çözmek ve yardımcı olmak için destek olacaklarını belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?