GENETİK BURSASPORLULAR

GENETİK BURSASPORLULAR

Bursasporumuza sahip çıkma zamanıdır.Ne çabuk vazgeçiyoruz,sosyal medyada bilgi kirliliği ile 2.ligi layık gören genetiği bozulmuş Bursasporlular’a tepki gösterme zamanıdır.İnancımızı kaybetmeyelim,kaybettirmeyelim.
içerde oynayacağımız 6 maç ,6 puan değerinde .tribünleri doldurarak coşkuyla güç kuvvet verilmeli,
rakiplere hakemlere baskı uygulayarak,
Kurtuluş savaşına destek vermeliyiz.
Haydi! Bursaspor sevdalıları ,genetik Bursasporlular görev
bizde .Bir Olalım Diri olalım Bursasporumuza sahip çıkalım.
*********
Birinci başladı,Araf dönemi yaşadı,5.ci olarak tekrar göreve başladı.git geller yaşayan Mustafa ER’E sonsuz başarılar diliyorum.Hakemle diyolaglarını,vücut dilini,en çok ben eleştirmiş,doğruları bulma açısından ikazlarım olmuştu.Umarım Nekâhat dönemini kendini geliştirme yönünden dersler çıkartmıştır.
Artık ders alma değil ders verme zamanıdır.Bursasporun ne zamanı nede kaybedecek puanı vardır.Bu kutsal yolda her zaman destek ve yardımcı olacağımızı kendi adıma ifade etmek istiyorum.Yeterki istesin,ben bilirimi oynamasın.
********
BAŞARISIZLIK NEDEN KAYNAKLANDI?
**
Burada ayrım yapmadan suçlu aramadan,yapılan hatalarda her kesimin payı var.Bu hataların en büyüğünü yönetim kanadı oluşturuyor.
Yapılan transferden
birlik ve güveni sağlayamayan atar üzerine atar yapan bir grup lideri ve yönetimi Bursaspor’u çok kötü yöneterek çöküşü başlattı.rekor kırarak T.Adam değişimi yaşatan deneme tahtasına çeviren bir yönetim tarzı benimsendi.
Çöp transferler demiyecegim,çöpe hakaret olur.çöpler ekonomiye katkı sağlarken futbolcu çöpleri ekonomiyi çökertiyor.Bursa Bursaspor’a göstermelik,sözel olarak yardımcı oldular.Türbinler bölündü. Biri A ,derken diğeri Z, dedi.Başarısızlıkta
beraberinde geldi.
*******
NE YAPMALIYIZ?
*****
Unutulan 1.ci ligin oyun gücünden çok fizik gücün ön plana çıktığının farkına varmayan gelen T.Adamlardı.Güçsüz ve inançsız bir takım yarattılar. Birde Futbolcular
Futbol ve pozisyon hırsızlığı yaparak takıma katkı sağlayamadılar.
*******
OYUNCU gücü olmayan Bursasporun OYUN gücünü ortaya koyması kaçınılmazdır.
Hangi sistemle oynarsan oyna bir FELSEFEN yoksa.başarısız bir takım yaratırsın.Tempo yok,Ritim yok,uyum yok,fizik kalite yerlerde sürünüyor,takım disiplini ve takım savunması tatilde,hareketlilik yok,ODAKLANMA yok,oyun içinde ROTASYON yok(değişimler),
FORMASYON yok
(Taktiksel ve sistem zenginliği yok).ozamanda T.Adama ihtiyaç yok
********
YAPILACAK:
Her insanın içinde bulunan büyük enerjiyi,potansiyeli harekete geçirerek içimizdeki askerleri savaştırmak olmalıdır.Bunun adına ister Motivasyon ister enerjiyi açığa çıkarmak diyelim.
Hırslı,Agresif,coşkulu takımı yaratabiliriz.
********
Yönetime bir iletim olacak.Bursasporun
geleceğini inşa etmek,stratejiyi oluşturarak yapılandırmak için( B)planını devreye sokmalısınız
Senenin kadrosunu oluşturacak yönetim dışından futbol aklını
devreye sokarak ,BİLGİ BİRİKİM VE DENEYİM sahibi kadro mühendisliğini iyi bilen, İsmail ERTEKİN’İ getirerek kurumsallaşma adına önemli bir adım atmış olacaksınız.
*******
Puan savaşında ,rakiplere karşı bir sürek avı başlatmalıyız.Tüm Bursa bu ava katılmak zorundadır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?