İYİLİK YARIŞI!

İYİLİK YARIŞI!

SMS hastası bir kardeşimiz için düzenlenen etkinliğe katıldık. Bugünümüzü iyiliksever dostlarla iyilik için değerlendirdik. Göynükbelen’li SMS hastası bir kardeşimiz. Bu hasta için mahalle muhtarları iyilik yarışına girmişler.
Her hafta bir muhtarımız, bu hastamız için KERMES düzenlemeye başlamışlar. Ne ararsanız var bu KERMES’te. Giyim ürünlerinden gıda ürünlerine, köy ekmeğinden ayakkabıya dek.
Gazeteci arkadaşımız Boybeyi ÇELİK’in önerisi ve duyurusuyla haberdar olduk bu etkinlikten. Boybeyi Çelik, Nerede bir hasta, bir yoksul , bir öğrenci varsa Boybeyi ÇELİK oradadır. Kimin neye gereksinimi varsa hemen çözüm üretir. Her derde derman bir iyilikseverdir.
Matematik öğretmeni Hayfi ARSLAN ile birlikte götürdü bizi.
Bu kez iyilik yarışının ev sahibi Hürriyet Mah. Muhtarı Fatma TUNÇEZER’di. Güleryüzle karşıladı bizleri. Sıcak, içten bir karşılama oldu. Önce muhtarlıkta ağırladı bizleri. Ardından kermes düzenlenen yere geçtik.
Çok sayıda iyiliksever ve yardımsever ile karşılaştık orada. Nitelikli insanlarla birlikte olmak nasıl da mutlu ediyor insanı. İyiliğin , iyilik yapmanın bulaşıcı olduğunu görmek, iyi insanlarla birlikte olmak insana değer katıyor. Savaş koşullarında bile insanlığın ölmediğini görerek, yakından tanık olarak gelecek için umutlanıyorsun.
Nitelikli ve erdemli insanlarla buluşsun hep yolumuz. Yaşamımız anlam ve değer kazansın. İyilik yarışında olanları kutlar; hastamızın en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?