Neden üst düzey siyasetçiler YILDIRIM da oturmaz?

Neden üst düzey siyasetçiler YILDIRIM da oturmaz?

Günümüzde muhalefet ve özellikle iktidarın siyasetçisi olmak inanılmaz avantajlı. Pahalı, güvenli villalarda yaşar; layık olmadığı en yüksek makamlara oturur, lüks makam arabalarıyla dolaşır. Kendi için hep daha çok daha çok olsun ister. Ama kıyı köşe parklarda sabahlayan, uyuşturucu madde bağımlısı gençecik çürüyen bedenleri görmek istemezler hatta bu bedenleri, kendileri için tehlike olarak görürler.

Sokaklarda görmeye alıştığımız soğuk betonda uyuklayan, mendil satan, kağıt toplayan çocuk yada yetişkinlerin yorgun mu, aç mı, hasta mı olduğunu hangi siyasetçi biliyor. Üniversite mezunu olmuş işsizlik, umutsuzluk içindeki milyonlarca gençteki psikolojik ve sosyal sorunları gören, inceleyen, çözüm adına el atmazlar. Bir Yıldırımlı olarak hep kendime sorarım; Neden üst düzey siyasetçiler YILDIRIM da oturmaz?

Varoşlarda yaşayan insanlarımız bu çürüyen bedenlerle hep iç içedir. Halkımızın kendi arasında elitler ve tabandakiler olarak ayrışması hatta vandallaşması birlik beraberliğimiz için çok büyük tehlike olarak görenlerdenim. Okullar bu hafta açılıyor. Devlet okullarında Yıldırım ilçesinde hangi okula giderseniz gidin hiçbir sınıfta vali, kaymakam, müdür, fabrikatör , mühendis, doktor çocuğu bulamazsınız.

Tek tük öğretmen ve memur çocuğu ancak görebilirsiniz. Zengin, elit, halkımızın çocukları ile işçi, köylü, fakir halkımızın çocukları ayrışmış ve birbirleri ile iletişimleri sıfıra yakındır. İddia ediyorum Bademli , Balat’ta oturan bir çocuğun Yıldırım’ın varoşlarında tek başına, sadece bir saat gezmesi kurdeşen dökmesine neden olacak kadar stres yapacağına inanıyorum! Zaten hiçbir anne baba çocuğuna bu deneme için razı olmayacaktır.

Peki devleti yönetenlerimiz ve özellikle iktidar veya muhalefet partili siyasilerimiz bunu neden çözmek için bir çaba göstermiyor? Yeni eğitim öğretim yılı başlangıcında velilerimize uyarım; lütfen çocuklarının gelişimi, eğitimi için öğretmenleri ile öğretmenlik taslamadan! iletişim halinde bulunun. Her çocuk üstün zekalı doğar. Çocuğun sonraki zamanlardaki çabası başarıdaki farklılığı ortaya çıkarır. Velilerimiz çocuğumuzun bu yolculuğunu bıkmadan desteklemelidirler. Yeni eğitim öğretim yılı tüm öğretmenlerimize, velilerimize, öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?