Bugün ihmal ettiklerimiz yarın bizi imha eder!

Bugün ihmal ettiklerimiz yarın bizi imha eder!

Atalarımız kanlarını, canlarını vererek Anadolu’yu Türk yurdu yaptılar. Neden? Evladının başka bir Milletin yanında azınlık değil, bir vatan sahibi olsunlar diye ağır bedeller ödediler. Anadolu coğrafyası bir milletler mezarlığıdır.

Bugün Türk milletinin tek bağımsız devletinde, satılmış taşeronlar, üç beş akçe ve makam için ülkemde ‘barış, adalet” gibi en kutsal kavramları kirlettiler ve kirletmeye de devam ediyorlar. Türk değil, Türkiyeli diyenler, konu Türk olunca görüyoruz ki sağcı, solcu, dinli dinsiz, farketmiyor,bir araya gelip sinsice planlarını işletiyorlar. Atilla İlhanın da dediği gibi; bunda en büyük sorumlusu;
“Türk aydınının Türk olmaması ya da Türk gibi düşünmemesidir”

Yüzyıllarca cephelerde savaşan Türk’ün Ne malı oldu, ne makamı. Hatta evine alıp kardeş saydıkları, mal, makam sahibi, evin sahibi oldu ve gerçek ev sahibi olan Türkler ise evinde bekçi!… Cephede ölmek Türkün sanki tarihten gelen bir kaderi. Akçeler ve makamlar her zaman Türk’ten başkalarının kasasını, kalçasını doldurdu.

Tarihte böyle kendi dışında her millete hoşgörüsü ile kucak açan ama sırtından hançerlenen Türk’ten başka bir millet var mı? Bugünler de tarih aynen sergilenmeye devam ediyor. Türk yurdunda hiç olmazsa Türk adına tahammül edin….

Bakınız CIA Ankara Şefi “bizim çocuklar başardı” diyen Paul Henze ne diyor;

“Türkiye, Osmanlı gibi çok kültürlü, çok dinli ve çok ırklı bir yapıyı benimsemelidir”

Gerçeği görmek ve gereğini yapmak zorundayız. Bugün ihmal ettiklerimiz yarın bizi imha edebilir.

Bugün göz yumduklarımız, yarın evlatlarımıza torunlarımıza göz açtırmayabilir. Bakın ülkemizde dört bir yanımız, içimiz yanıyor. İnsan müsveddesi yakanların, amaçları ne olursa olsun yaptıkları karşılığında emdikleri süt burunlarından getirilmelidir.

Tarih merhametin olmadığı ibretlik sahnelerle doludur. Türk milleti lütfen uyan artık. Haçlının şark meselesi hortlamak üzere. Türke rağmen bu topraklarda Türk istenmiyor….

Ne güzel söylemiş,

“Hangi bağımsızlık vardır ki yabancıların nasihatlarıyla yükselebilsin!”

Mustafa Kemal Atatürk

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?