DEVA Partisi’nin Yıldırım İlçe Başkanı belli oldu!

DEVA Partisi’nin Yıldırım İlçe Başkanı belli oldu!

Bursa’da ilçe başkanlarını birbiri ardına açıklayan DEVA Partisi’nden, Yıldırım İlçe Başkanlığı görevine Şener Temur getirildi.

Bursa Şavşatlılar Derneği Başkanı olan Şener Temur, optik alanında faaliyet gösteren bir firmanın yöneticilik görevini yürütmektedir.

Genel Merkez tarafından da ismi onaylanan ve bugün DEVA Partisi İl Başkanı Serkan Özgöz tarafından Yetki Belgesi’ni alan Şener Temur, kısa süre içerisinde görevine başlayacak.

ŞENER TEMUR KİMDİR?

Artvin ili Şavşat ilçesinden olan Şener Temur anne ve babasının görevi nedeniyle 1979 yılında Van’da dünyaya geldi.

Van’ın Çatak ilçesinde İlkokula başlayan Şener Temur, İlkokul eğitimini Adapazarı Sapanca Kurtköy İlkokulu´nda bitirdi. Sapanca Ortaokulu´na devam eden Temur Ortaokul eğitimini ise Bilecik Pazaryeri Ortaokulu´nda tamamladı. Lise eğitimini Bilecik Pazaryeri Sağlık Meslek Lisesi Sağlık Memurluğu Bölümü´nde tamamladı.

1997-1999 yılları arasında Bursa ili İnegöl ilçesinde Özel bir sağlık kuruluşunda iki yıl Sağlık Memuru Olarak görev yaptı.1999 yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi SHMYO Optisyenlik bölümünü bitirdi. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümünü kazanarak okulunu 2005 yılında tamamladı.

2005-2006 yılı arası Sözleşmeli olarak Muradiye Devlet Hastanesinde Sağlık Memuru olarak görev yaptı. Çeşitli özel firmalarda Sağlık Memuru olarak görev yaptı. 2012 yılında kendisinin kurmuş olduğum ADASEL OPTİK isimli firmamda yönetici olarak çalışmaktadır.

2012-2014 ve 2016-2018 yıllarında Bursa Şavşatlılar Derneği yönetiminde denetleme kurulunda, 2020-2022 Artkaf Danışma Kurulu Üyeliği ve 2020-2022 Bursa Şavşatlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevi yapan Şener Temur Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?