Yıldırım’da Büyük Demokrat Buluşma! “Bursa’nın Rant Uğruna Parsel Parsel Pazarlanmasına Müsaade Etmeyeceğiz!”

Yıldırım’da Büyük Demokrat Buluşma! “Bursa’nın Rant Uğruna Parsel Parsel Pazarlanmasına Müsaade Etmeyeceğiz!”

Kurban Bayramı’nın son gününde Demokrat Parti Yıldırım Teşkilatı; Emir Sultan Cami’nde vatandaşlara lokma dağıtarak hemşehrileri ile bir araya geldi. DP Yıldırım İlçe Başkanı Hasan Ali Ünal ve Yöneticilerinin düzenlediği etkinliğe DP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur, geçmiş dönem Bakan Hamdi Üçpınarlar, DP İl Yöneticisi Hasan Ergün, DP Yıldırım Belediye Başkan Adayı Mustafa Ertemur, Şahlanış Grup Dernek Başkanı Ahmet Dalman, ADFED Bursa İl Başkanı Yaşar Yanıklar, DP Bursa geçmiş dönem İl Teşkilat Başkanı Rıfat Haliç, DP Mudanya İlçe Başkan Yardımcısı Hakan Sunan, DP Yıldırım ilçe Yöneticileri Ümran Ünal ve Ayşe Kurtulan, DP Yıldırım AR-GE Komisyon Başkanı Okan Hayman, DP Yıldırım İl Delegesi Ramadan Çağal ve Ülfet Hayman, DP Yıldırım İlçe Eski Yöneticileri Şaban Sultansu, Edip Yeşilyurt, Selahattin Özmen, Vezni Koca ve partililer katıldı.

İlçe Başkanı Hasan Ali Ünal; “Bugün burada iki önemli güne bir arada erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kurban Bayramı’nı bu güzel ve mübarek günde uğurluyoruz. Demokrat kadrolar olarak Yıldırım’ın her bir köşesinde vatandaşlarımızla kucaklaştık. 18 ay pandeminin kıskacında olan hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için birileri canla başla rantın peşinden koşarken biz canımızın son damlasına kadar o sorunları çözebilmek için mesai kavramını hiçe sayarak mücadele ettik. Kavgamızı şehrimiz ilçemiz için yapıyoruz. 19 yıllık iktidar olan partinin ülkeyi son tahlilde getirdiği durum hepimizin malumu. Demokrat Ruh 81 ilde yükselişe geçti. Demokrat zafer bize çok yakın.” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur; “Vatandaşlarımız bize “Ankara’da bir koltuk verdiler sabah akşam o koltukta oturuyoruz.” sanıyor. Biz demokrat olarak o koltuklarda değiliz, vatandaşlarımızın arasındayız. 81 ilin her köşesine Demokrat arkadaşlarımızla gittim, şuan vatandaşlarımızın içinde bulunduğu ekonomik buhranı en yakından görenlerden biriyim. Vatandaşımızın öncelikli ihtiyacı sabit, kalıcı, geçim derdi olmayacak, aileden en az bir kişinin işi olması. Bunu pandemide ne kadar hayati bir konu olduğunu gördük. Yeni normalde vatandaşımız gözünü naylonu açılmamış zamla açtı. Nerede sizin sosyal devlet anlayışınız! Zamla yapmış olduğunuz, adına “17 aylık yardım” dediğiniz o olguyu peşinen aldınız! 84 milyonun evine ekmek götüremediği için 45 milyonunu caminin önünde el açar hale getirdiniz. Geliyoruz Bursa’ya. Bursa’yı kendi idaresi ile yönetilmediği için habire muhalefet tarafından sert sözlerle suçlanan belediye başkanı, adına yatırım dediği, işlevi Ankara’ya gidip Bakanlığa yaptırmak zorunda kalıyor, neden, çünkü; belediyenin kasasında para yok! O zaman sormak lazım 16 yıldır belediyelerde kim iktidar! Türkiye’yi içine düştüğü çıkmazdan kurtarabilecek gerçek güç, milletinden bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerde hiçbir karşılık beklemeyen fedakar cefakar Demokrat kadrolardır” dedi

Geçmiş dönem Bakan Hamdi Üçpınarlar; “Sevgili kardeşlerim. Size telefon kadar yakınım. Ne zaman telefon ederseniz çıkar gelirim. Yalnızda değil, Türkiye’nin hafızası olan geçmiş dönemde Milletvekillik ve Bakanlık yapmış 50 arkadaşımı da alır gelirim. Ülkenin içine düşürülmüş ekonomik anlamdaki sıkıntıları görüyorum. Vatandaşlarımız son yaşanan siyasi olayları görüyor. Dış ilişkilerde gelinen noktayı vatandaşlarımız görüyor. Sağlıkta gerçekten atılması gereken adımlara rağmen getirilen noktayı görüyor. Vatandaşın önüne sandık gelir, karneyi iktidar ve muhalefete verir. Gelinen son noktada her 4 seçmenden 1’i ne iktidara ne muhalefet oy vermiyor, sandığa gitmiyorsa bunun sebebini önce sizde bir muhalefet partisi üyesisiniz, kendine sormanız gerekir. Biz eski siyasiler olarak siz gençlere yardımcı olmaya hazırız. Yeter ki; arayın, koşarak geliriz.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?