Yeniden Yeşil Bursa İse Hedefiniz Kirazlıyayla Tertemiz Kalmalı!

Yeniden Yeşil Bursa İse Hedefiniz Kirazlıyayla Tertemiz Kalmalı!

“5 Haziran Dünya Çevre gününde, çevreden sorumlu Genelbaskan Yardımcımız Sayın Ali ÖZTUNÇ, Parti meclis üyelerimiz Sayın Orhan SARIBAL, Sayın Nurhayat ALTACA KAYİSOGLU, Il başkanımız Sayın Ismet KARACA, milletvekilimiz Sayın Erkan AYDIN, Kayseri milletvekilimiz Sayın Çetin ARIK, Inegöl ilçe başkanımız Sayın Kemal TORUN, İznik ilçe başkanımız Sayın Asiye ÇALIŞKAN, Orhangazi ilçe başkanımız Sayın Ender TEKE, Il kadın kolları başkanımız Sayın Aysel OKUMUŞ, yönetim kurulu üyelerimiz, belediye meclis üyelerimiz, kadın kollarımız , gençlik kollarımiz, üyelerimiz , partili arkadaşlarımız ve millet ittifakının diğer bileşenleriyle birlikte Kirazlıyayla halkının yanındaydık. Temmuz ayında da Genelbaskanımız Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU Yenişehir’de olacak. Kirazlıyayla’yı ziyaret edecek.” Çevre Günü’nde Kirazlıyayla’ya çıkarma yapan CHP’li başkandan bu sözler…
CHP Yenişehir İlçe Başkanı Ahmet Köse; “Önce parti lokalimizde Genelbaskan Yardımcımız Sayın Ali ÖZTUNÇ ‘a Kirazlıyayla, Boğazköy barajı, Sulama kanalları, mermer ocakları ve çevreyi tehdit eden diğer konular hakkında kısa bir brifing verdik. Sonra , tüm vekillerimiz ve il başkanımızla birlikte, ülkemizin üzerine karabasan gibi çöken ekonomik krizden etkilenerek, düştüğü borç sarmalından kurtulamayan, bunalimdayken kendi yaşamına son veren, Parti üyemiz, arkadaşımız , Yenişehir’in Fehmi abisi, kasap esnafı Fehmi TOY’UN ailesine taziye ziyaretinde bulunduk. Aileyle irtibatımız devam edecek. Onları yanlız bırakmayacağız. Oradan da Kirazlıyayla’ya yola çıktık. Jandarma yine yol kesmişti. Yolun açılması için Yenişehir kaymakamına iki kez telofon ettim kendisine ulaşamadım. Milletvekillerinden Erkan AYDIN vali beyi aradı. Yol açıldı ve geç de olsa Kirazlıyayla’ya ulaştık.
Güzel bir etkinlik oldu. Kirazlıyayla’da umutlar tazelendi, moraller düzeldi. Artık ilk günkü gibi motivasyonları yerinde. Bir kez daha samimiyetle söylüyoruz ki, Kirazlıyayla sahipsiz değildir. Etkinliğin düzenlenmesinde emek veren Kirazlıyayla halkına, Yenışehir çevre platformuna ve katkı veren herkese teşekkür ederim. Tekrar gördük ki, Burada kim mazlumun yanında, kim zalimden yana. Kim toprağına ve çocuklarının geleceğine sahip çıkıyor, kim satıyor. Kim köylünün yanında kim karşısında. Kim köylüyü terörist ilan etmiş, kim tehdit etmiş. Kim mazlumun göz yaşını paraya dönüştürmüş. Kim ahlâk, adalet, vicdan ve insanı degerlerı kağıt mendil gibi buruşturup çöpe atmış. Kim cesur kim korkak… tarih kaydetmeye devam ediyor. Biz de kaydediyoruz.
Millet ittifakı iktidara yürüyor.
Çok yakındır, Mazlumların göz yaşları dinecek. Halkına sırtını dönenler bu göz yaşlarında boğulacaklar. Kirazlıyayla’da, Yenişehir’de bayrama çok az kaldı. Düzenbazların, paragözlerin, kalemşörlerin, koltuk sevdalilarinın, ahlak tüccarlarının, suistimalcilerin, sinmişlerin, yalancıların, zalimlerin, hırsızların ve korkakların çarkı kırılacaktır. Kirazlıyayla yeniden nefes alacak, ıhlamur kokmaya devam edecek, bülbüllerin sesi kısılamayacak, kirazlar, cevizler, karadutlar, enginar, kuş burnu, yabani erik, çilek, muşmula, citlenbik, meşe, enginar, şeftali, elma, ahırdaki kara kız, keçi, sincap,ayılar ve domuzlar özgürlüğün tadını çıkaracak. Az kaldı. Hiç bir şey insan hayatından, canlı yaşamından ve yeşilden daha değerli değildir!” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?