Sağlıkçılara “ENFES” Destek!

Sağlıkçılara “ENFES” Destek!

15 aydır coronavirüsü ile göğüs göğüse mücadelede en ön safhalarda savaşan sağlıkçılara Bursa’nın marka isimlerinden destek geldi. Kestel Devlet Hastanesi personeline Bursa’nın 30 yıllık markası olan Enfes Cağ Döner işletme sahibi Sait Usta-Sait Sırmasaç ile Küpkök Eğitim Kurumları Yıldırım Şube Kurucusu Serhat Sırmasaç sağlık çalışanlarına cağ döner ikram etti. Kestel Devlet Hastanesi Başhekimi Murat Ersal ve hastane çalışanları kendilerine yapılan jest nedeni ile işletme sahiplerine teşekkür etti. Enfes Cağ Döner’in Yıldırım 152 Evler Mahallesi Eğitim Caddesi Tesislerinde sağlık çalışanlarının damak tadı cağ kebap ile değişti.

Enfes Döner Sahibi Sait Sırmasaç-Sait Usta; “Sağlık çalışanlarımıza pandemi ile mücadelede yapmış oldukları fedakarlıklardan dolayı ne kadar teşekkür etsek az. Onlara sadece alkış ile teşekkür edebiliyoruz. Oysaki; kendilerinden ve ailelerinden vazgeçerek Bursalıların sağlığı için mücadele eden kardeşlerimize, onların her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek gerek. Bu vesile ile bizi kırmayıp çalışanları ile birlikte davetimize icap eden sayın Başhekimimiz Dr. Murat Ersal hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz.” Dedi.

Küpkök Kurs Yıldırım Şube Kurucusu Serhat Sırmasaç; “İnsanların evlerinden çıkmaya korktuğu bu kritik ve karanlık süreçte canlarını hiçe sayarak korkusuzca mücadele eden sağlık çalışanlarımızın her zaman yanındayız. Kendilerini bugün misafir etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi Allah yokluğunuzu göstermesin. Katılan arkadaşlarımıza Başhekimimiz sayın Murat Ersal’ın şahsında teşekkürü borç biliriz. Küpkök Kurs Yıldırım Şubemiz Yüksek İhtisas Kavşağı’nda 3 bin metrekare hizmet binası 53 uzman eğitici kadrosu ile ortaokul LGS; Lise TYT-AYT kursu ve 700 öğrenci kapasitesi ile sağlık çalışanlarımızın çocuklarına hizmet vermekten büyük bir mutluluk duyacaktır. Eğitimde 21 yıllık tecrübesi ile Salim Uzunöz farkıyla Yıldırım’a yeni bir soluk getireceğiz. Bu vesile ile Bursamızın eski sağlığına biran önce kavuşmasını diliyorum.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?