Siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir!

Siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından erken seçim çağrısında bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti teşkilatı ile yapmış olduğu görüşmenin ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Kısıtlamalardan etkilenen esnafımızın bir kısmı ile turizm sektörümüze de bu zor dönemde ayakta kalabilmeleri için her türlü desteği vermenin gayreti içerisindeyiz. Buna rağmen sıkıntıya düşen insanlarımız, esnafımız, çalışanımız olduysa hepsinden helallik istiyoruz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesaplarından erken seçim çağrısı yaptı.

‘SEÇİM, HEMEN!’

Kılıçdaroğlu, “Helalleşelim kesinlikle. Türkiye için erken seçim çağrısı yapıyorum. Seçim, hemen.” ifadelerini kullandı.

‘GETİR SANDIĞI HELALLEŞELİM’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise, “Sayın Recep Tayyip Erdoğan sen unutmuş olabilirsin ama, siyasetçi milletiyle kürsülerde değil, sandıkta helalleşir. Madem helalleşmek istiyorsun, korkma, getir sandığı helalleşelim. Zor durumdaki çiftçiyle, esnafla, işsiz gençle helalleşelim. Milletimizin kutlu iradesiyle helalleşelim.” mesajını paylaştı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?