Covid-19 İhmalkarlığınız Nedeni ile Kabusunuz Olmasın!

Covid-19 İhmalkarlığınız Nedeni ile Kabusunuz Olmasın!

( Çok istesek de) Bileceğiz ki bu salgın bitmeyecek, yıllarca sürecek bunun (Çok istesek de) aşısını vurulmak ile kurtulamayacağız, Covit 19 biter ise, arkasından Covit 20, 21, 22, 23 geliyor..

E-RNA Aşılarının kısırlık yaptığı ve tabi bunu da DNA nızda değişiklik yaparak becerdiği, Çin Sınovac şirketinin ürettiği coronovac gibi klasik aşıların ise faydalı olmadığı, ancak her ikisinin de savunma sistemini zayıflattığı söyleniyor…

Zaten Brezilyanın yaptığı 3.faz çalışmalarında başarı oranı 50.4 olarak bulunmuş, yani nerede ise plasebo….
“AŞI VURULURSAN HASTALIĞI HAFİF ATLATIRSIN” lafı da yalanın dibi.. zaten insanların önemli bir kısmı hiç yakalanmıyor veya çok hafif atlatıyor, ör; karı hasta oluyor, onunla aynı yatağı paylaşan kocaya-çocuklara hiç bir şey olmuyor, doğru söylem; “AŞI VURULUR İSEN HİÇ HASTA OLMAZSIN” olmalı..

Siz çiçek aşısı vurulduktan sonra tekrar tekrar çiçek hastalığına yakalanan ve hafif atlatan birisini gördünüz mü…?

Geçen gün bir arkadaşım aşı vurulur vurulmaz fenalaştı, Yurt dışına çıkmak için aşı vurulmuş, ama bu aşı meselesini zorlarsa korkarım başka bir yere seyyahat edecek…!

Zaten aşı korusa dahi 3-6 arası koruyormuş…!?

Peki geçici olan şeye aşı denebilir mi..? Bence hayır, olsa olsa “İLAÇ BAĞIMLILIĞI” denir…!

Zaten Covit 19 un mutasyonları bitmiyor. Bunlar bizim gibi sisteme yük olan (emekli ve kronik hastaları) öldürmek için ortaya salınmış biyolojik silahlar, tabi aynı zamanda sonraki salgınlar için bir SAHA TESTİ…!

2-) O halde aşı manyağı, ilaç Denyosu olmamız hiç bir şeyin çözümü değil, aksine aşılar ve Covit olduğumuz zaman bize verilen ilaçlar bünyemizi zayıflatabilir,

Hatta daha kötüsü (Basit veya ağır ama bir şekilde) atlatabileceğimiz rahatsızlıktan ölmemize sebebiyet verebilir, çünkü Covit in bilinen bir ilacı yok, bu teknoloji ve dev ilaç şirketlerine rağmen olmaması garip ama yok işte, çünkü yukarıda da söylediğim gibi bu bir silah ve bu silahı ortalığa salanlar bunun tedavisini de saklıyorlar, ancak size “sürekli aşı olmanızı” öneriyorlar, ki sizi damgalanmış eşek gibi gütsünler, aşı pasaportu çıkartsınlar, çeşitli kodlar ile sizin bir markete girip çıkmanızı bile kontrol etsinler. (Zaten şu anda “AŞI PASAPORTU” olmandan yurt dışına çıkmanız sıkıntı… )

3-) O halde ne yapacağız;

a-) Bünyemizi sağlam tutacağız, iyi besleneceğiz, iyi uyuyacağız, spor yapacağız, sık sık açık havaya çıkıp yürüyüş yapacağız, sürekli evde oturup kilolar almayacağız, bu hastalıkları tetikler savunma sisteminizi zayıflatır, size COVİT ve diğer hastalıklar için açık hedef yapar..
( Not: Bu açık hava sporlarını da maske ile azımızı burnumuzu kapatarak yapmayacağız, sürekli maske takmak sizi astım yapabilir ve maske ile spor yapmak tehlikelidir, kalp krizine dahi yol açabilir…)
Doğal ve bitki ağırlıklı beslenmeye çalışacağız, KEKİK, zencefil vs. gibi virüsten koruyan doğal şeyleri salatamıza, çayımıza koyacağız…

b-) Öncelikle basit bir öksürük de, hafif bir ateşte covit testi yaptırmayacağız, çünkü test doğru sonuç vermiyor ve vücutta herhangi bir virüs bakteri vs. varsa pozitif çıkıyor, ondan sonra sıra ağır ilaçları tedbir olsun diye yutmaya geliyor

AMA EĞER COVİT OLUR İSEK:

aa-) MORALİMİZ YÜKSEK TUTACAĞIZ SAVUNMA SİSTEMİMİZİ GÜÇLÜ TUTACAĞIZ, ölüm korkusu, negatif düşünce, panik tam tersine sebebiyet verir. (Ama Sistem sizi bu korku Pandemisi ile gütmek istiyor..)
bb-) BOLSU İÇİYORUZ, ter atıyoruz
cc-) ASPİRİN VEYA KAN SULANDIRICI KULLANILABİLİR veya LİMON GİBİ KANI SULANDIRAN şeyler kullanabiliriz.
dd-) B ve D vitamini ağırlıklı olarak, harici vitamin takviyesi alıyoruz. vitaminli sebzeleri yiyoruz..

c-) Eğer Zatürre olmuş isek veya iltihaplanma olmuş ise, zatürre ilaçlarını- antibiotikleri (Güvendiğimiz bir doktora muayene olduktan sonra) kullanacağız,
Yoksa fibrasyon ekiplerinin elimize (doğru dürüst bir izah dahi yapmadan) tutuşturduğu ilaçları sanki ALLAHIN EMRİ İMİŞ GİBİ, kullanmayacağız…!!!
Sonra hakkını aramak istersin de sana; “İlacın pröspektüsü vardı, niye okumadın vs. der sıyrılırlar, olan da sana olur…!

d-) Eğer durum ağırlaşıyor ise ( Bu konuda uzman bir doktorun nezaretinde) İNMÜN PLAZMA TEDAVİSİ uyguluyoruz, bu nedir; ” Yakın zamanda, yakın çevremizde olan, Covit atlatmış, genç ve kanında antikor oluşmuş kendi kan gurubundan bir hastanın kanından plazmasını süzerek vücudumuza enjekte edilmesidir…
Yoksa Dünya Sağlık Örgütü ve onların güdümündeki modern tıp ın her dediğini tutarsanız HAPI YUTARSINIZ, çünkü onların mantığı; her ihtimale karşı size ilaç vermek, SÜREKLİ İLAÇ VERMEKTİR.
Ama verdikleri ilaçlar kullandığınız ilaçlar ile tepkimeye girer, allerjik reaksiyon gösterirsiniz veya rahatsızlığınız ile ters düşer veya ilaçları kaldıramazsanız; buna da her zaman bir cevapları vardır, “beklenmeyen komplikasyonlar” der geçerler….

Şunu da bilin Covit teşhisi koyulan insanalar otopsi filan da yapılmıyor, artık herkeste COVİTTEN ÖLÜYOR, nerede ise hastanelerde başka hastalıktan ölen yok, yakınlarınız hakkınızı bile arayamazlar Alimallah, siz kendi kendinize sahip çıkacaksınız….

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?