Şehrin Kalbine Gelecek Kadınları’ndan Duygusal Dokunuş!

Şehrin Kalbine Gelecek Kadınları’ndan Duygusal Dokunuş!

Gelecek Partisi Bursa İl Başkanlığı Kadın Kolları üyelerinden şehrin atardamarına duygusal dokunuş. Gelecek Partisi Bursa Kadın Kolları Başkanı Arife Tuğba Çetinkaya ve arkadaşları kadına şiddeti önleme gününde Davutoğlu’nun mektubunu esnaf ve vatandaşlar ile buluşturdu. Başkan A. Tuğba Çetinkaya; “Yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte Bedesten Çarşısı, Cumhuriyet Caddesi ve Heykel’de; Genel Başkanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’nun ‘Kadına Şiddeti Önleme Günü’ kapsamında kaleme aldığı mektubunu selamları ile birlikte esnafımıza ve halkımıza ilettik. Bu vesile ile pandemi ile giderek artan sorunlarını dinledik, geleceği paylaşacağımız dostlarımızla hasbihal ettik, çözüm yolları aradık. Esnaf ve hemşehrilerimizin teveccühlerine, sıcak karşılamalarına teşekkür ederiz” dedi.

Gelecek Partisi tarafından dağıtılan broşürde “Kadınlar Ne İster?” sorusuna çeşitli cevapların verildiği paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Kadınlar; hedeflerine koşarken devleti arkasında görmek ister. Herkes kadar saygı görmek ister. Önyargısız bakışlarla karşılaşmak isterse. İnandıklarından dolayı ötekileştirilmemek ister. Fedakarlıkları hiçe sayılmasın ister. Diğer kadınlardan bir farkı olmadığı anlaşılsın ister. Camdan kalıplara hapsedilmemek ister.
“DEĞERLERİ YOK SAYILMASIN İSTER”
Geleneklerine saygı duyulsun ister. Çocuğunun geleceği için endişe duymamak ister. Değerleri yok sayılmasın ister. Sınav kaygısı yaşamamak ister. İnsan onuruna yakışır bir ortamda çalışmak ister. Alım gücü ve yaşam kalitesi artsın ister. Ehliyeti ve liyakatiyle takdir görmek ister. Hayat tarzına müdahale edilmemesini ister. Onsuz bütün renklerin eksik kalacağı bilinsin ister.
Evet kadınlar çok şey ister. Kadınlar da herkes gibi hakkın olan her şeyi ister. Şiddete uğramamayı da ister. Yasalarla sözde değil özde korunmayı da ister. Çünkü aslında tek bir şeydir istedikleri: YAŞAMAK…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?