“Bursa’nın Kazanımları İçin Ortak Mücadeleye ‘VARIZ’ dediler”

“Bursa’nın Kazanımları İçin Ortak Mücadeleye ‘VARIZ’ dediler”

CHP’den Pandemi sonrası siyasi ziyaret atağı. CHP Bursa İl Başkanlığı Millet İttifakı’nı oluşturan İYİ Parti, Saadet Parti ve Demokrat Parti İl Başkanlıklarını ziyaret ederek siyasi gelişmeleri değerlendirdi. Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey’in de CHP Heyetine iştirak ettiği ziyaretlerde işbirliği kararı alındı. CHP İl Başkanı İsmet Karaca ve Yönetimi; İYİ Parti İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır, Saadet Parti İl Başkanı Mehmet Atmaca ve Demokrat Parti İl Başkanı Çağrı Kaplan tarafından karşılandı.

CHP Bursa İl Başkanı Karaca; “Ziyaretimiz salgın sonrası ittifak ortaklarımıza hem yapamadığımız bayram ziyaretini hem de geniş çaplı siyasi anlamda görüş alışverişini kapsıyordu. Ziyaretlerimizde Büyükşehir adayımız sayın Mustafa Bozbey’de bizlere eşlik etti. Kendilerine teşekkür ediyoruz. İYİ-Saadet-Demokrat Parti Teşkilatları olarak önümüzdeki süreçte daha çok işbirliği içinde olmayı arzu ettiğimizi ve birlikte Bursa’nın kazanımları için mücadele etmek istediğimizi belirttik. Sağ olsun il başkanlarımızdan da olumlu bir yaklaşım aldık. Bizleri misafir ettikleri ve sıcak ilgileri için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bahadır; “Pandemi nedeni ile birbirimizden ayrı kaldığımız süreçte Bursa siyasetini kökünden değiştirecek bazı gelişmeler oldu. Bunları CHP’li misafirlerimiz ile birlikte müzakere ettik ve ortak bir görüşte birleştik. Millet İttifakı tüm gücü ile Bursa’yı ve Bursalıları kucaklamaya onlar için mücadele etmeye devam edecektir.” Dedi. Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Atmaca; “Büyük bir nezaket örneği göstererek bizleri ziyaret eden CHP’li arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bazı hususlar ile ilgili genel bir değerlendirme fırsatı yakaladık. Ortak kazanımlar için Bursa’mızın faydasına olan her girişimde kendilerinin yanında olacağımızı ifade ettik. Daha geniş zamanda siyasi partilerimizle birlikte Bursa için elimizi taşın altına koymaya hazırız.” Dedi. DP İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Ebedi liderimiz sayın Süleyman Demirel’in vefatının yıl dönümünde yapılan bu ziyaretten dolayı duygulandık ve memnun olduk. CHP’li dostlarımızın ziyaretinde Bursa gerçeğini masaya yatırma fırsatımız oldu. Bursa’nın hak ettiği değeri alması için elimizden gelen çabayı göstermeye hazırız. 3 milyonluk Bursa’ya hak ettiği değeri görmeli ve yatırımı almalı.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?