Vatandaşımız; Devletinin Ayakta Kalmasının Derdinde !

Vatandaşımız; Devletinin Ayakta Kalmasının Derdinde !

Demokratlar “1 Aralık Temsilciler Meclisine” hazırlanıyor. DP Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan Genel Merkez’den gelen son bilgileri Yönetimi ve İlçe Başkanları ile paylaşarak, “Türkiye’nin Umudu Kırat’ın Şah’a Kalkarak Ülkeyi Eski Günlerine Döndüreceğini” açıkladı. Kaplan Ulusal ve Yerel konularda da açıklamalarda bulundu. Kaplan; “Büyük buluşmaya günler kala heyecanımız dorukta. Şunu açıkça ifade edebilirim. Demokrat Misyonda Bakanlık, Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, Belediye Meclis Üyeliği, Bürokratlık yaparak Türkiye’ye damga vuran birçok değerli isim yuvaya dönüyor. Heyecanlıyız, mutluyuz, umutluyuz.” Dedi.

Uysal İle TBMM’de Gündeme Gelecek…

Ekonomik kıskaçta ezilen vatandaşlarımızın artan intihar vakaları hakkında da değerlendirme de bulunan Kaplan; “Ülkenin geldiği son nokta ortada. Sanayicide para yok, işçiyi üretim yapamadığı yada yeterli ekonomik dengeyi sağlayamadığı için işten çıkartıyor. Esnaf veresiye defterlerden bunaldığı için kepenk indiriyor. Devlette dahi bütçe noktasında ortaya çıkan sıkıntılar nedeniyle kapatılan birimler var. Hal böyle olunca bizim insanımız duygusaldır, diğer devletlerde olduğu gibi toplu eylemlere gitmez. Kendi canına kıyar, devletine zeval gelmesin diye. İl Başkanlığımız ekonomik sıkıntılar nedeniyle mağdur olan vatandaşlarımız için bir rapor hazırlıyor. Bu raporda çözüm olarak gördüğümüz bazı tedbirlerde olacak. Bu çalışmayı en kısa zamanda Genel Başkanımız sayın Gültekin Uysal’a vererek TBMM’de gündeme gelmesini sağlamış olacağız. Muhalefet de olmamız çözüm üretme noktasında engel değil. Hepimiz ay-yıldız altında birlikte huzurla yaşamak istiyoruz. Vatandaşlarımız sandıkta tercihlerini yaptı. Buna da saygı duyuyoruz. Her zaman diyoruz. Memleketin refahı için her türlü desteğe hazırız.” Dedi.

1 Aralık’ta Türkiye Kazanacak!

Kaplan sözlerini; “İnanıyorum, inanıyoruz! Demokrasi kazanacak, adalet kazanacak, Türkiye kazanacak! 1 aralıkta tüm vatandaşlarımızı partimizin çatısı altında toplanmaya çağırıyorum. Bu vesile ile ebedi liderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, milli mücadele kahramanlarını, Demokrasi Şehitlerimiz Başbakanımız Ali Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ı, Kurucu Genel Başkanımız Celal Bayar’ı, ebediyete intikal etmiş tüm demokrasi sevdalılarını, bakanlarımızı, milletvekillerimizi, hain terör örgütleri ile mücadelede şehadete ermiş Mehmetçiklerimizi, polislerimizi, şehit düşen öğretmenlerimizi, hain darbe girişiminde devletinin, milletinin, bayrağının yanında durmuş şehitlerimizi ve nicelerini, elbette merhum 8 Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ı, müteveffa 9. Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız Süleyman Demirel’i rahmet ve minnetle anıyorum.” İfadeleri ile bitirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?