Akşener’den Bursa’ya Nokta Atışı…

Akşener’den Bursa’ya Nokta Atışı…

Siyasi kulislerin Babacan ve Davutoğlu’nun ayrı ayrı kuracakları bir dönemde, İYİ Partinin hamlesi Bursa’da rüzgarın yönünü değiştirdi. Kadın ve Gençler üzerindeki siyasi hedeflerine emin adımlar ile ulaştıran İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Genel Merkezde bizzat üye yaparak rozet taktığı yeni üyeler, partililerin motivasyonunu da arttırdı. Bursa’da siyasi çıkış noktası; “Kadın Hareketi” olan ama il ve ilçe yönetimlerinde erkek ağırlığı uzun zamandır Bursa kamuoyunda da tartışma konusu olan, yeni üyelerin kadın ve genç ağırlıklı olması partinin yeni stratejisi tabanı da olumlu yönde etkiledi. Kuruluş ilkeleri gereğince, Kadın Kolları olmayan partinin Bursa İl Kadın Politika Başkanı aynı zamanda Başkan Vekili olan Birgül Yıldız Günay’ın birkaç gün önce partinin Gürsu İlçe Başkanı Hatice Deniz, Mudanya İlçe Başkanı Nuran Piliçer’in de katıldığı, kadın meclis üyeleri ve kadın üyelerinin bulunduğu kalabalık bir gurubu başarılı bir organizasyon ile Ankara’ya TBMM, Anıtkabir ve Genel Merkez ziyaretlerin yankıları devam ederken, Akşener tarafından yeni üyelere rozet takılması siyasi çevreler de de olumlu değerlendirildi.

Rozetler Takıldı!

İYİ Parti kongre sürecine hazırlanırken, Akşener’in daveti ile Genel Merkezde mini bir katılım töreni düzenlendi. Bursa’nın tanınmış işadamlarından Turizmci Hayri Yazıcı’nın oğlu Turizmci Mehmet Can Yazıcı ve eşi İç Mimar Nehir Yazıcı ile Bursa Esnaf Odaları Birliği Başkanı Arif Tak’ın oğlu İşadamı Selim Tak ve eşi Senarist Banu Zengin Tak’a, İYİ Parti İl Başkanı Uzm. Dr. Yahya Bahadır’ın eşi Eğitimci Kamile Türkyılmaz Bahadır ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Turizmci Hasan Eker’in eşi Turizmci Esra Eker’e de törende Akşener tarafından rozetleri takıldı. Sokak hayvanları ve barınaklar konusunda verdiği mücadeleyle tanınan BUSKİ ve Nilüfer Belediyesi eski Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Emel Erkul da İYİ Parti’ye katılanlar arasında yer aldı.

Akşener Bursa’ya Geliyor!

Katılımların partiyi güçlendirdiğini ve duyduğu memnuniyetini belirten İl Başkanı Bahadır; “Türkiye’nin geleceği İYİ Parti politikalarından geçiyor. Amacımız Bursa’da üreteceğimiz çözümler ile katkı sağlamak. Kongrelere kadar üye sayımızı da arttırmak istiyoruz. Bunu da tabanı ve teşkilatı güçlendirecek mahalle örgütlenmesiyle yapmak istiyoruz. Bu noktada çalışmalarımıza ağırlık verdik. Bir yandan mahalle örgütlenmesi yaparken bir yandan iş dünyasından genç arkadaşlarımız aramıza katılıyorlar. Bu katılımların ailece olması bize daha da umut veriyor, heyecanımızı arttırıyor. Kadın ve gençlerimizin partimize ilgileri de heyecan ve umut veriyor. Hedefimiz Türkiye’yi yönetmek ve bu hedefe emin adımlarla yürüyoruz. Partimiz Türkiye’nin, Bursa’nın geleceğine katkı koymak isteyen her vatandaşımıza açık. 7 şubat 2020’de Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, otomobilin üretiminin başkenti Bursa’mıza gelerek “Otomotivin Yönü” isimli partimiz tarafından düzenlenecek bir panele katılarak, Bursalı hemşerilerimizle buluşacak. Tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?