Sevginin Başkent’i Yıldırım İçin…

Sevginin Başkent’i Yıldırım İçin…

“Yıldırım’ı, uyuşturucu bağımlıların cirit attığı bir ilçe olmaktan hep birlikte kurtaracağız!” İYİ Parti Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ferit Gürsoy, ilçede giderek artan uyuşturucu ve benzeri bağımlıların sayısına dikkat çekerek, meclis gündeminde görüşlerini dile getirdi.

Huzurlu Bir Yıldırım

Gürsoy; “Çağımızın vebası sayılabilecek olan, evlatlarımızı annelerinin kucağı baba ocağından söküp alan bu kötü alışkanlığa hep birlikte dur diyebiliriz.  Metruk binalar ve tam anlamıyla güvenliği sağlanamamış sokaklar bu vebanın yuvası olmuş. Yıldırımlılar günün belli saatlerinde çocuklarını özgürlüklerini, hayallerini yaşayabilecekleri parklara bile çıkartamaz olmuşlar ki; kendileri dahi evlerinden çıkamaz duruma gelmişler. “Huzurlu Bir Yıldırım” için Yıldırım Meclisi var, bu sloganla hizmet süremizi tamamlayacağız. Bu illetten çocuklarımızı koruyabilmek için siyasi partiler ve STK Kuruluşları elini değil, yüreğini taşın altına koymalıdır. Her türlü siyasi kaygıdan endişe duymadan bunu gerçekleştirmeliyiz.” Dedi.

Kompleksi aktif kullanalım!

Meclis Üyeleri olarak bunu da ilk bizim gerçekleştirmemiz lazım. Sokak sokak, ev ev dolaşıp vatandaşlarımızı dinlemeliyiz. Uyuşturucuya evlatlarımızı neden kaptırdık? Bunları tahlil etmeli ve onların bu alışkanlıklarından uzaklaştırmanın yollarını bulmalıyız. Yıldırım Belediyesi hamiliğinde bu işi başarabiliriz. Okullara gitmeliyiz. Mesleğinde başarılı olmuş Bursa’nın önemli değerleri ile çocuklarımızı buluşturarak onların hayat hikayelerini dinletmeliyiz. Unutmayalım ki; onların bir çoğunun hikayeleri yokluktan gelerek zirveye tırmanmalarıdır. Spor, sanat, ekonomi-iş dünyasının marka olan isimlerinden bir çok örnek, Bursa’nın da kaderini değiştiren isimlerin çocuklarla buluşması uyuşturucu müptelalığının da önüne set çekecektir. Bursa’nın en büyük spor kompleksi ilçemizde. Bu tesisi belediyemiz aracılığı ile okullar arasında turlar düzenleyerek, çeşitli branşlarda müsabakalar düzenleyerek, uyuşturucu belasını önce ilçemizden, sonra da Bursa’dan def edebiliriz. Bu amaçla yapılacak olan tüm çalışmalara partim ve şahsım adına her türlü desteğe hazırım. Yıldırım İYİ insanların birbirlerine her zaman yardım ettiği, oturup birbirlerinin dertlerini ve mutluluklarını paylaşacağı ilçe olsun.” Dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?