Bursalı İYİ Kadınları Ankara’da, Akşener Bağrına Bastı…

Bursalı İYİ Kadınları Ankara’da, Akşener Bağrına Bastı…

İYİ Parti Bursa İl ve İlçe Kadın Politikaları Başkanlığı üyeleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerçekleştirilen grup toplantısına katılım sağladı ve İYİ Parti Genel başkanı Sayın Meral Akşener’i ziyaret etti. İYİ Parti Bursa İl Başkanlığına bağlı Kadın Politikaları Başkanlığı üyeleri 72 partiliyle birlikte Ankara’ya ziyaret gerçekleştirdi. Bursa Kadın Politikaları Başkanı Birgül Yıldız Günay’ın organizasyonunda gerçekleştirilen programa, MDK Üyesi, İlçe Başkanları, Meclis Üyeleri, yönetim ve istişare kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

“Hep birlikte daha İYİ olacağız!”

Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giden İYİ Partililer, kendilerini karşılayan Kalkınma Politikaları Başkanı ve Bursa Milletvekili Prof. Dr. Sayın İsmail Tatlıoğlu ve Uluslararası İlişkiler Başkanı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan ile birlikte İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in grup toplantısına katıldı. Grup toplantısının sona ermesinin ardından İYİ Partili Bursalı Kadınlar, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’in TBMM’de ki odasında kendisini ziyaret edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bursa’dan getirdikleri el emeği göz nuru hediyeleri Genel Başkan Akşener’e hediye eden partililer daha sonra Başkanlık Divanı Üyelerini ziyaret ettiler. Programın son bölümünde Anıtkabir’i ziyaret ederek Ata’nın huzuruna çıkan heyet Bursa’ya geri döndü.

Akşener Bursa’ya Geliyor!

Geziden dönen İYİ Kadınları karşılayan Bahadır; “TBMM’ye yaptığımız ziyaret programında bizleri kabul eden Genel Başkanımız sayın Meral Akşener, Meral Ablamızın Bursalı hemşerilerimize  çok selamları var.  Önümüzdeki aylarda Bursa’ya ziyaret gerçekleştireceklerini dile getirdiler. Bizler de Genel Başkanımızı ağırlamaktan onur ve gurur duyacağız ifadesini dile getirdik. Hedefimiz iktidar olmak, bu hedef doğrultusunda teşkilatlanma yapılanmalarımızı oluşturma ve ilk genel seçimlerde İYİ Partiyi iktidara taşıyacak deneyimli ve donanımlı kadroları oluşturmak ilk ve öncelikli hedef olmaktadır. Bu hedef doğrultusunda İYİ Parti kadınlarımızın, gençlerimizin, esnafımızın, çiftçimizin, üreticimizin ve sanayicimizin yanındadır ve yanında olmaya devam edilecektir.  Bu konuda kadınlarımıza düşen görev çok daha fazladır. Yapılan bu ziyaretle birlikte teşkilatlarımızın ne kadar diri olduğunu birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdik. Öncelikle ziyarette emeği geçen Kadın Politikaları Başkanlığımıza, tüm ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?