Değişim Nilüfer ile Devam Etti… “Bursa’yı Değiştireceğiz!”

Değişim Nilüfer ile Devam Etti… “Bursa’yı Değiştireceğiz!”

“Türkiye değişim partisi Genel Başkanımız sayın Mustafa SARIGÜL önderliğinde, Genel Başkan Yardımcısı ve Doğu ve Güneydoğu Bölge Sorumlusu Zeynel Abidin Aktay’ın katıldığı…” Türkiye Değişim Parti Bursa kongrelerine Nilüfer ile devam etti. TDP Nilüfer İlçe Kongresi; Aydeniz Ertuğul’un tek liste girdiği kongrede Alper Cesur, Yavuz Akkemat, Ahmet Kağan Aydın, Bora Cem Aydın, Mahmut Ak, Zeynep Ertuğrul, Berivan Ertuğrul, Bülent Tanış, Sinan Turhal, Özlem Açıkdüşün listede yer buldu.

Nilüfer kongresi Bursa İl Başkanı Bülent Çelik,İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ertuğrul’un da katıldığı yaklaşık 100 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Nilüfer kongresinde Divan Kurulu Başkanlığını Yakup Erdem yaparken kongreye İl Sekreteri Özlem Yerlikaya, Teşkilat Başkanı Metin Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Şahhanım Akyol, İznik İlçe Başkanı Latif Arslan, İznik Kadın Kolları Başkanı Sema Arslan, Karacabey İlçe Başkanı Burcu Saygılıer, İl Disiplin Kurulu Başkanı Orhan Koçak, Osmangazi İlçe Başkanı Abdi Şahin ve partililer katıldı.

Nilüfer İlçe Başkanı Aytemiz Ertuğrul; “Hanımefendiler beyefendiler öncelikle Türkiye Değişim Partisinin Bursa Nilüfer 1.Olağan Kongresine katılımlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyor, her birinize ayrı ayrı hoş geldiniz diyorum. Sözlerimi fazla uzatmadan ve sizlerin değerli vakitlerini almadan bir kaç cümle ile açıklamak istiyorum. Türkiye “Değişiyor” arkadaşlar, bizlerde değişimin içerisindeyiz, buradan tüm halkımıza sesleniyorum gelin sizde bu değişimin bir parçası olun. Eminim ki; sizinde değiştirmek istediğiniz bir çok şey var .Haydi gelin Türkiye’yi Bursa’yı Nilüfer’i beraber değiştirelim. Buradan şunu söylemek istiyorum. Bizler yan gelip yatmaya değil milletimizin hizmetkarı olmaya geleceğiz, inşallah! Bu genç ve temiz partimizin önünün açık olduğunu ve bunun engellenemeyeceğini biliyoruz. Bizde bu gençlik bizde bu azim ve irade olduktan sonra Allah’ın izniyle sırtımız yere gelmez. Kongremizin başta Nilüfer olmak üzere tüm Bursamıza hayırlı olmasını diliyor, herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?