Dolar 46,9929
Euro 53,6680
Altın 6.225,55
BİST 14.321,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bursa 30 °C
Açık

Çeşme’ye sporda ‘Barselona’ modeli

14.03.2024
A+
A-

Çeşme, yapılacak ‘Spor Adası’ ile yerli ve yabancı kulüplerin çekim merkezi olacak.

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, “Barselona ve Rio de Janeiro modelini örnek alıp, sporda dünyanın tercih ettiği bir destinasyon olacağız” dedi.

Türkiye tenis şampiyonu olan ve milli takımda yer alarak uluslararası turnuvalarda ülkemizi başarıyla temsil eden Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, sporda ilçeyi dünyanın tercih edeceği bir konuma yükselteceklerini söyledi.

Spor Adası Geliyor

Türkiye’nin gözde tatil bölgelerinin başında yer alan Çeşme’yi 4 mevsim yaşanabilir hale getirmek için projelerinin hazır olduğunu belirten Tanık, “En önemli projemiz spor adası olacak. Denize sıfır 5 yıldızlı otellerin yer aldığı, rüzgarıyla, sörf, kite sörf, yelken gibi deniz sporlarının yanı sıra; futbol, basketbol, voleybol, tenis, dalış sporları, bisiklet ve daha bir çok alanda Çeşmemiz spor turizmi için de en uygun ilçe. Yerli ve yabancı spor kulüplerinin antrenmana geleceği, uluslararası karşılaşmaların yapılabileceği Çeşmemiz; deniz, kum, güneş turizmine oranla en az 2 kat daha fazla gelir elde edecek” diye konuştu.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.