DİNOZOR GENÇ’İN ÇOK SEVİLEN DC ÇİZGİ ROMAN SERİSİ, “SUPER SONS 2: YÜKSÜKOTU GÖREVİ” ile DEVAM EDİYOR!

DİNOZOR GENÇ’İN ÇOK SEVİLEN DC ÇİZGİ ROMAN SERİSİ, “SUPER SONS 2: YÜKSÜKOTU GÖREVİ” ile DEVAM EDİYOR!

Ayrıntı Yayınları’nın ilk gençlik kitapları markası Dinozor Genç, DC evreninden muhteşem çizgi romanları okurlarla buluşturmaya, Super Sons serisinin ikinci kitabı Yüksükotu Görevi ile devam ediyor! New York Times’ın en çok satan yazarı Ridley Pearson ve illüstratör Ile Gonzalez’in, Superman ve Batman’in oğulları olan Jon ve Ian’ın destansı maceralarını anlattığı seride, bu genç süper kahramanlar kendilerini ve yeteneklerini keşfederken bir yandan da hızla değişen dünyaya ayak uydurmaya çalışıyorlar. Bu defaki görevleri onları ve arkadaşları Candace’i ayrı yollara savurmakla tehdit etse de ekip çalışması ve güven sayesinde başarılı olabilirler!

Kitap okumayı “havalı” bulan ve ne okuyacağını kendi seçen ilk gençliğin kitaplığı Dinozor Genç’in DC serisi, çizgi romanları DC Comics kahramanlarını takip eden geniş bir okur kitlesi tarafından çok seviliyor. Raflarda bulunan diğer DC kitaplarından farklı olarak, içinde cinsiyetçilik ve şiddet öğeleri barındırmayan, eğlenceli resimlemesiyle yumuşak, renkli ve gündelik hayat konularını ele alan Dinozor Genç logolu DC serisi, sunduğu nitelikli çizgi romanlarla bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılıyor.

Dinozor Genç’in DC evreninden genç okurlara taşıdığı muhteşem çizgi romanlara şimdi de, Super Sons serisinin ilk kitabı Kutup Kalkanı Projesi’nin ardından ikinci kitabı Yüksükotu Görevi eklendi. Ridley Pearson’ın kaleme aldığı serinin muhteşem çizimleri ise Ile Gonzalez imzasını taşıyor.

Kutup Kalkanı Projesi’nin ardından Jon Kent ve Damian “Ian” Wayne firarda! Memleketleri harabeye dönmüş ve kahraman babalarının yokluğunda Jon ve Ian, Wyndemere ve Jon’un annesi Lois Lane’i tehdit eden ölümcül virüsün bir örneğini bulma görevindedir. Bu arada Candace, varolduğunu hiç bilmediği güçlü yeteneklerinin kilidini açarken kaderinin anahtarını elinde tutan ipuçlarını takip ediyor. Önlerindeki görev üçünü ayrı yollara savurmakla tehdit ederken, ancak ekip çalışması ve güven sayesinde başarılı olabilirler. Bu aksiyon dolu bölümde yeni ortamlar, yeni müttefikler, kötü adamlar ve yepyeni bir macera sunarken onlara eşlik edin!

Super Sons kitapları, raflarda ve internet satış sitelerinde!

Bilgi için:        ayrintiyayingrubu.com/dinozor-genc

instagram.com/dinozorgenc

facebook.com/dinozorgenc

twitter.com/DinozorGenc

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?