GEMLİK GTSO’DA HAMALOĞLU DAMGASI!

GEMLİK GTSO’DA HAMALOĞLU DAMGASI!

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Seçimleri tamamlandı. Mevcut Başkan Paşa Ağdemir’in yeniden aday olmadığı seçimde, Hasan Hamaloğlu ile bir önceki dönemin meclis başkanı Hasan Yıldırım yarıştı. 1 Ekim’de meslek grupları seçimleri yapılan GTSO’da yönetim seçimi büyük çekişmeye sahne oldu. Seçimlerde Hasan Hamaloğlu’nun listesi 14 oy alırken, Hasan Yıldırım’ın listesi 13 oyda kaldı.

Seçimlere, Hasan Hamaloğlu; “Gemlik ticarette Bursa’ya en çok katkı koymasına rağmen Gemlik’te yaşayan 120 bin vatandaşımız bunun karşılığını alamıyor. Biz makus talihimizi yeneceğiz!” dedi.

Rakibi Hasan Yıldırım’ın önünde 13’e karşın 14 oyla yeni GTSO Başkanı olan Hasan Hamaloğlu’nun listesinde Hakan Kaşıkçı, Alpaslan Eker, Fatih Ayvaz, Nihat Balkan, Mehmet Akın ve Erkan Kavlak yer aldı.

Anar Meclis Başkanı Seçildi.


Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi ilk toplantısını en yaşlı üye İbrahim Demir başkanlığında yaptı. Meclis üyeleri adaylar Mehmet Anar ve Nurettin Hocaoğlu meclis başkanlığı için yarıştılar. Oy kullanma sonrası 14 oy alan Mehmet Anar meclis başkanı seçildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?