RAMAZAN YARDIMI RANT KAPISI MIDIR ?

RAMAZAN YARDIMI RANT KAPISI MIDIR ?

DSP PM ve İnegöl İlçe Başkanı Halil Büyükışıklar, Ramazan erzak paketleri ile ilgili belediye tarafından uygulan sisteme ateş püskürerek; “Genel Başkan Yardımcımız sayın Dr. Handan Toprak Benli hakkında Avcılar Belediye Başkanlığı ile alakalı 8-10 yıl öncesine dönerek inceleme yapan ve sadece genel alımlar hakkında (kırtasiye vb..) konulara dayanarak genel başkan yardımcımızı gözaltı kararı sonrası hukuksuzca tutuklu yargılayan sistemin yetkililerine şimdi soruyorum?

            İnegöl’de sizin partinize ait olan Belediye ramazan yardımı adı altında 100 TL hediye çeki dağıtıyor. Bu hediye çekleri de AKP İnegöl İlçe Yöneticisinin sahibi olduğu ve 300 bin nüfuslu şehirde yalnızca 3 adet olan marketlerde harcanabiliyor. İnegöl Bakkallar Odası Başkanımız konu hakkında açıklama yapıyor. Neden tüm bakkallarda geçerli değil diye haykırıyor. Bursa basını koza24.com da sayın okan Tuna’nın haberine göre durum alenen ortaya saçılıyor. İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı konunun incelenmesi ve kamuoyunun aydınlatılması için adım atacak mısınız? Yoksa her zaman olduğu gibi üç maymunu mu oynayacaksınız.

            Yapılan yardım miktarının İnegöl Belediyesine yakışmaması başka bir konu lakin Ramazan Yardımı gibi önemli bir konunun bile “Akrabanı koru kolla …” veya “Taraf olmayan bertaraf olur …” zihniyeti çerçevesinde yapılıyor olması doğru olmadığı gibi ayrıca da üzücü ve düşündürücü bir durumdur. Bu konu hakkında detaylı bir inceleme başlatılması zaruridir. Hatta İnegöl Belediyesinin geriye dönük 20 yılı çok detaylı bir şekilde incelenmelidir. Çünkü sizden olmayan Belediyelerin ihalelerini bırakın, ıvır zıvır alımlarını bile inceleyen sizler, partinizin adının ilk kelimesi olan “ADALET” kavramının hakkını vermek zorundasınız.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?