Sağlık Profesyonellerine Özel 2. Mustela Dermopediatri Zirvesi 17 Nisan 2022’de Online Olarak Gerçekleşecek

Sağlık Profesyonellerine Özel 2. Mustela Dermopediatri Zirvesi 17 Nisan 2022’de Online Olarak Gerçekleşecek

1950 yılından bu yana aynı tutku ve heyecanı koruyarak, doğal kökenli cilt bakım ürünleriyle her zaman en iyisini düşünen Mustela, bu yıl gerçekleştireceği “2. Mustela Dermopediatri Zirvesi” nin hazırlıklarına başladı. Tıp dünyasında, ülkemizin en önemli liderlerinin yol göstericiliğinde hayata geçecek ve sağlık profesyonellerinin mesleki gelişimine katkı sağlayacak zirve, 17 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşecek.

Prof. Dr. Ayşen BİNGÖL, Prof. Dr. Abdullah Kumral, Prof. Dr.  Neslihan ŞENDUR, Prof. Dr. Sibel ERSOY EVANS, Prof. Dr. Zeynep Ülker TAMAY moderatörlüğünde, alanında uzman hekimlerin konuşmacı olarak yer alacağı bilimsel zirve “Atopik Dermatit ve Alerji”, “Atopik Dermatit Tedavisi”, “Merak Edilenler” ve “Yenidoğan & Deri Sorunları” başlıklarıyla dermo-pediatri alanında en son tanı ve tedavi yöntemlerinin sunulacağı 4 oturumdan oluşacaktır.

Multidisipliner bir yaklaşımla hazırlanan ve odak noktası “bebek, çocuk ve yetişkin cildi” olan 2. Mustela Dermopediatri Zirvesi’nde, dermo-pediatri dünyasıyla ilgili yeni ve güncel bilgiler sağlık profesyonelleriyle paylaşılacaktır.

Yurtdışından katılımın da olacağı zirvede, yabancı konuşmacı sunumları; simültane çeviri ile Türkçe olarak paylaşılacaktır.

17 Nisan 2022 tarihinde online olarak gerçekleştirilecek olan zirveye katılım ücretsizdir.

https://www.musteladermopediatrizirvesi.com/KayitFormu.aspx adresi üzerinden ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

EXPANSCIENCE LABORATUVARLARI HAKKINDA

Expanscience Laboratuvarları sahip olduğu dermokozmetik uzmanlığı ile ailelerin ve tüm sağlık çalışanlarının yanında yer alarak, ürünlerinde doğal kökenli içeriklere öncelik veren, dünyanın B Corp sertifikasına sahip ilk ilaç ve dermokozmetik firmasıdır.

MUSTELA HAKKINDA

Fransız Expanscience Laboratuvarları’nın Anne Bebek cilt bakım markası olan Mustela, 70 yıldır yenidoğanlar, bebekler, çocuklar, hamilelik öncesi ve sonrası dönemi için; bebekler, gebeler ve yeni annelere yönelik cildin özel tüm ihtiyaçlarına yenilikçi dermokozmetik ürünler geliştirmektedir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?