Demokrat Osmangazi’deki Kongre Rüzgarında Aktaş Farkı! “Bursa’yı Almak İstiyorsak Osmangazi Burçlarına Kırat Sancağı Asmalıyız!”

Demokrat Osmangazi’deki Kongre Rüzgarında Aktaş Farkı! “Bursa’yı Almak İstiyorsak Osmangazi Burçlarına Kırat Sancağı Asmalıyız!”

Demokrat Parti Bursa İl Başkanlığına bağlı ilçelerde kongre heyecanı bugün Osmangazi ile devam etti. Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda Ersin Aktaş’ın güven tazelediği kongrenin Divan Başkanlığını İl Başkanı Çağrı Kaplan yaparken Katip üyeliklerini de MKK Üyeleri Nazif Kara ve Ahmet şen ile İl Kadın Kolları Başkanı Nur Şahin üstlendi. Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur, MKK Üyeleri Ahmet Şen-Nazif Kara ve Ali Kamil Goral, İlçe Başkanları, geçmiş dönem İl-İlçe Yöneticileri, geçmiş dönem Milletvekili-Belediye Başkan Adayları-Belediye Meclis Üye Adayları ile partililerin ilgi gösterdiği kongre Osmangazi İlçe Başkanlığı Yaşar Sarıbaş Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongrede Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Okur’un partilileri ateşleyen konuşması sonrası geçmiş dönem Milletvekili Adayı, Belediye Başkan Adayları, MKK Üyeleri, İl-İlçe Başkanları ile delegelerin konuşması yer aldı. Söz alan İsmet Koyuncu, Yusuf Öz, Sıtkı Öcal, Ahmet Yıldırım’ın konuşması sonrası Hür-Genç Kurucu Genel Başkanı Muzaffer Önadım söz aldı. Konuşmalar sonrası seçime geçildi.

Partililere bir teşekkür konuşması yapan güven tazeleyen Ersin Aktaş; “Bugün bu seçimle aslında yeni bir başlangıç yaptık. Demokrat Parti büyük bir ailedir. Bursa’da biz biliyoruz ki; her hanede kemiksiz bir Kırat sevdalısı var. Önceliğimiz onları bulup tekrar partimize kazandırmak sonrasında da Osmangazi Belediyesi’nin burçlarına Demokrat Parti sancağını dikmektir. Demokratlar olarak Bursa’mızı tekrar o insanların haklarının yenmediği, düz yolda yürürken akrobasi uzmanı kesilmediği, derelerinin-ırmaklarının-göllerinin kirlenmediği, betona boğulan Bursamızı tekrar o eski yeşil günlerine döndürmek için ilk adımı Osmangazimizden atarak başlayacağız. “dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?