İÇİMİZDEN BİRİ!

İÇİMİZDEN BİRİ!

İsmail ERTEKİN’E hiç Kimse Şampiyon hoca APOLET’İNİ takmadı,emeğinin karşılığında bu ünvanı aldı.7 şampiyonlukla rekor kırdı,Bursalı Antrenörlere Rol model olarak bir misyonda üstlendi,bana ne demedi
herkesin yardımına koştu. Bursalı ve Bursasporluluğuyla tanındı.En zor zamanda gel dediler geldi.krizler aşılınca ayrılıklar yaşandı.
Sn. Başkanım kriterse kriter başarıysa başarı Bir şansı hak ediyor.Dedikodulara bakmayın kıskananlar çekemiyenler çıkacaktır. etki altında kalıp karar vermeyin,sağ duyuyla hareket edin.Genç yaşınızda başarıyı nasıl yakaladıysanız,İsmail Ertekin’de aynı başarıyı yakalamak için mücadelesini vermiştir. başarısızlığa tahammül edemiyorsunuz.iki beraberlikle iki hoca değişti.Bunun için doğru adres burasıdır.Biliyorum ne kadar menejere hükümete yakın Teknik adamlar varsa devreye sokuluyorlardır. Bursaspor herkesin iştahını kabartıyor..Bazıları yaptıkları icraatla değil ismiyle kulüp buluyor .
Küçük fiyatlarla da gelmiyorlar.Bursalı teknik hocamız Birilerinin refansıyla bu başarıları yakalamadı tesadüf eseri değil ,öz veriyle ailesinden uzak bedel ödeyerek ulaşmıştır.
Şu zaman olmazsa ne zaman görev verilecek.Bu görevi hak ediyor,Bizler kefiliz Bursaspor’u gerçek sevenler kefil
Sende kefil ol Başkan BURSASPOR’UMUZU ait olduğu yere çıkaralım.Duygusal değil gerçekçi olarak içimden geldiği gibi inandığım gibi yazdım.
SEVGİ VE SAYGIYLA KALIN

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?