SAKIN PCR TESTİ OLMAYIN…!!!!

SAKIN PCR TESTİ OLMAYIN…!!!!

Çünkü bu test güvenilir sonuç vermiyor, ama bir süre sonra sizi pozitif çıkartır, ondan sonra bunu; “..@S-I OLMAYANLARIN HASTALIĞI YAYDIĞININ DELİLİ OLARAK KULLANACAKLAR VE SİZİ DE ZORLA TEHLİKELİ TEDAVİLERİNE ZORLAYACAKLAR…”
(Düzcedeki bir arkadaş anlattı üşütüp hastaneye gitmişler, test pozitif çıkınca güvenlikçileri çağırıp zorla tedaviye zorlamışlar, yürüyerek geldikleri hastaneden sedye ile eve dönmüşler.)
AMA KİMSE SİZİ TEST’E ZORLAYAMAZ; Anayasa 17.Mad., TCK. 90. Mad. MK. 23.Mad. Hasta Hakları Yön.5.Mad Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi dahil tüm hukuka aykırı.
TEST OLMADIĞINIZ İÇİN SİZİ İŞ YERİNDEN İÇERİ ALMAZLAR İSE, YETKİLİ MÜDÜR İMZALI YAZILI TEBLİĞİNİ İSTEYİN…(Yazılı Tebliği yapılmaz ise, polis çağırın tutanak tutturun, a ı olmadığınız, test de yaptırmadığınız için işe alınmadığınızı tutanak altına alın, bunu iş yerinde yetkili müdür ile de yapabilirsiniz, sonrada çalışma hürriyetinizin engellendiği ve size şiddet uygulandığı veya size dokunulduğu, taciz edildiğiniz gerekçesi ile karakolda ifade vererek veya savcılığa bir dilekçe vererek şikayetçi olun)
SAKIN SÖZLÜ İKAZ İLE İŞE GİTMEMEZLİK ETMEYİN, YOKSA İŞİ TERK ETMİŞ OLURSUNUZ…
TUTTURDUĞUNUZ TUTANAK VEYA YETKİLİ MÜDÜRDEN GELEN İMZALI TEBLİĞİNDEN SONRA;

1-) MEMUR İSENİZ BİR İDARİ İŞLEMİN İPTALİ İÇİN BİR AY İÇİNDE İPTAL DAVASI VEYA
2-) İŞÇİ İSENİZ BİR AY İÇİNDE İŞE İADE DAVASI AÇABİLİR, YÜKLÜ BİR TAZMİNAT İLE İŞE DÖNEBİLİRSİNİZ…
Korkmayın size bu zulmü uygulayanların kanuni hiçbir hakkı yok, bu sadece algı operasyonu ve mobbing, buna teslim olmayın..!
Bence sizi atmak ile korkuttukları işler a…ı vurduranlara da yar olmayacak, a-s ı vuruldukları ile kalacaklar; üretim, bankacılık, eğitim gibi bir çok iş kolu zaten dijitalleşecek, memuriyetler de öyle… kısa zaman sonra insansızlaşacak, ama (bence) önce bizim işler AFKANLILARA yar olacak, 600 liraya çalışacak adam varken kim size 4-5 bin lira para versin, hatta asgari ücret ödesin…?

Bu sebep ile kimsenin sorumluluk almadığı, DENEYSEL ve LİSANSSIZ zehirleri vücudunuza sokmayın, sonra başınıza bir iş gelirse size; “..Biz sizi zorlamadık, kendi rızanız ile bu tercihi yaptınız…” diyerek çaresizliğinize kıs kıs gülerler.

Kimse deney sıvısı olmadığınız ve test yaptırmadığınız için sizi işten atamaz, yapan kukuksuzluk yapar, ama aşıdan sonra kötüleşir ve iş performansınız düşer ise; sizi HAKLI OLARAK işten atarlar,
O yüzden;
Rızkı Allah C.C. dan bilin ve teslim olmayın, hakkınızı arayın, unutmayın siz eşya değil, insansınız.
Birlikte hareket ederseniz bir şey yapamazlar, bu kadar kişinin tazminatını ödemeyi veya birden işten çıkarmayı göze alamazlar.
Eğer az veya tek iseniz de bilin ki yanlız değilsiniz, diğer özgürlüğünü, insan onurunu, Allahın yarattığı tabiatı korumak isteyen kardeşleriniz yanınızda.
Biz patronların, çarpık idarecilerin ve kendilerini Tanrı zanneden globalistler ile onların yerli uşaklarının kulu değiliz, Allahın C.C. nin kuluyuz ve Allah Rızkımıza kefildir.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

19 yorum

  1. Sonderece haklısınız hastalıkları yaymak serbest. Orada insan hakları yok. Size göre kul hakkı zaten öbür dünyanın işi. HATTA hastanelere ve doktorlara ne gerek var. Hepsini kapatalım. Teşhisler ilaçla globçilerin.
    Böylece DÜNYA NÜFUSUNU 500 MİLYONA İNDİRİRSİNİZ. BRAVO 👏👏👏

    • Yahu olun aşınızı uzak durun bizden aşı olduğunuza göre olmiyeceksibizde ! Hadi biz asiyi vurduk ve zarar verdi biz kul hakkımızı kimden tahsil edeceğiz!!!

    • PCR testi sahtekarlığın temelini oluşturuyor.pcr testinin döngüsünü yükseltip,sapa sağlam insanları pozitif gösteriyorlar,boş yere ilaç kullanan,iki hafta karantina olan insanları gördük.

    • Aşı olursunz olmayan sağlıkli insnaı suclarsınz. Guvenilir bile olmayan ,meyve sularinda bile pozitif cikan bir testi olur olmayan saglikli insna laf edersinz, maske takar korundugunu dusunur sağlığı icin maske takmayana laf edersinz…! Pardonda çokmu biliyorsunz? Zaten basimuza ne geldiyse cok bildigini sanan tv agziyla konusnalardan geldi😡 av.Cuneyt Bülent Şeker sizi tebrik ediyor ayakta alkışlıyorum. Bilginiz ve bilginizi cesurca paylaşigınz icin.

    • Ortada bir hastalik mi var cidden? 1.5 senesir hicbir yasaga ben ve ailem uymuyoruz boyle bir hastalik gormedik. pozitif cikan duydum. grip oldugunda tabani yanmis it gibi kosa kosa hast pcr testi vermeye gidenlerde cikiyor. adam grip geciriyor koronayim diyor. grip, pnomoni, ust solunum enfeksiyonlari bu hastaliklar tarihe karisti

  2. PCR testi olmayın bu neyin kafasını yaşıyorsunuz siz bu milleti ahmak mı sanıyorsunuz Millet çe akıl lıyız aslı olan siz aklınızı yitirmiş siniz asıl ahmak siz ve size inanan lardır Allah bu hastalığı sizin ve sizin gibi vatana haini olanların yakasından eksik etmesin

    • ol asini korun sizin aşınızı vurduk zarar gördük o zaman bizim kul hakkımızı kime soracağız biz sizin dusuncesizliginizden dolayı zarar görmek istemiyoruz … sizin olunca kul hakkı bizim olunca ney ?

    • Sen uyu Laa Eskişehir’de ayın 19 da test negatif devlet hastanesi kız itiraz etti bende hiç bı belirti yok 20 sinde özele gitti pozitif hayirmisin sermisim

    • Pcr testini icat eden adam bile “ben bile % 100 doğru ve güvenilir diyemem” demesine ve bu açıklamayı yaptıktan kısa süre sonra neden sizce ölmesine ne diyeceksin biz araştırınca “ahmak” siz koyun gibi güdülünce akıllı mı oluyorsunuz kuran-ı kerim de bile ilk ayet (ikra) “oku” der akletmez misiniz diye de ekler uyuyun ey kendini araştır mayanlar uyuyun

    • Sen inandın, ben inanmadım. İnanmak zorunda mıyım? PCR testi zeka testidir. PCR konusunda CDC (Amerika ilaç ve hastalıkları önleme merkezi) nin açıklamalarından bilginiz yok anladığım kadarıyla. Nobel ödüllü mucidinin söylediklerinden de haberiniz yok..Niye milleti aptal yerine koyuyorsunuz ki, bi zahmet araştırın.. sorgulamak insan evladına mahsustur.Akıl niye var o halde?

    • Sizler aşıları milyon doz vurunun bence sonuna kadar hakediyorsunuz bu amme hizmetini. ama dikkat edin ” bedava peynir sadece fare kapaninda olur”

  3. Sen uyu Laa Eskişehir’de ayın 19 da test negatif devlet hastanesi kız itiraz etti bende hiç bı belirti yok 20 sinde özele gitti pozitif hayirmisin sermisim

  4. Aşı ve PCR testi olmak istemeyen Üniversite öğrencilerinin de izlemesi gereken yolu da söyleyebilirmisiniz

  5. PCR testinden yanlış pozitiflik sonucu yanlış tedaviye maruz kalacağını düşünenler aşı uygulasınlar. Öyle endişeleride kalmasın. 23.8.21 tarihi itibariyle Amerika Gıda ve İlaç dairesi Biontech aşısına tam onay da vermişken.

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?