Bursaspor’da Adanur ve ekibi resmen göreve başladı

Bursaspor’da Adanur ve ekibi resmen göreve başladı

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde devir-teslim töreni düzenlendi. Cumartesi günü gerçekleşen Bursaspor Olağan Genel Kurulu’nda ipi Emin Adanur ve ekibi göğüslemişti. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen mazbata töreni ile Bursaspor’da yeni dönem resmen başladı. Başkanlığa seçilen Hayrettin Gülgüler mazbatasını Genel Kurulu yöneten Divan Kurulu Başkanı Emre Akçil’den aldı.

Mazbata Töreni’nde konuşan Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı İdris Sevinç’in mesajları şöyle:

“EMİN ADANUR’UN İDDİASINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİNE İNANIYORUZ”

“Böylesine güzel bir kongre geçmesinde en önemli nedenlerden biri adayların birbirlerine saygısıdır. Bu birlikteliğin Bursa’mıza yayılması en büyük temennimizdir. Tüzüğümüz kendi adaylığımız konusunda el vermediği halde bu işi bırakmayan sevgili Emin Adanur ve ekibinin kongre öncesi söylemlerinin hayata geçmesi tüm camiamızın en büyük beklentisidir. Bu vaatler yerine getirildiği an Bursa’nın çehresi değişecek. Kardeşimiz bu iddiayı ortaya koyduğuna göre gerçekleştireceğine inanıyoruz.”

Görevi devreden Erkan Kamat’ın konuşması şöyle:

“BÜTÜN BURSA EMİN BEY VE EKİBİNE DESTEK VERMELİDİR”

“Benimle beraber çalışan tüm arkadaşlarım haklarını helal etsinler. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben elimden gelen, sıkıntılara rağmen elimden gelen her şeyi yaptığıma inanıyorum. İdari ve mali anlamda yapılan her şeyi arkadaşlar göreceklerdir. Hayrettin Bey’in arkasında Emin Bey gibi güçlü bir adamın olması yetmez, bütün Bursa yönetimin arkasında yer almak zorundadır. Yoksa Emin Bey’in gücünü kullanalım derseniz 3 ay sonra onu da yıldırırsınız. Hayrettin Bey’in de gönlünü kırarsınız. Elinizden ne geliyorsa, en küçük esnafından tutun da destek verilmelidir. Bu arkadaşlarım bu kutsal görevi üstlendiler. Ben tekrar hepsine başarılar diliyorum”

Başkan Hayrettin Gülgüler’in mesajları:

“SÜPER LİG’E ÇIKACAĞIZ”

“Sayın başkan Erkan Kamat’a teşekkür ediyorum. Kongreyi yöneten heyete teşekkür ediyorum. Emin Bey’e ve bana teveccüh gösterildi, çok teşekkürler. Emin Bey bizi çok çalıştıracak. Tahtayı açıp, Süper Lig’e çıkacağız.”

Törendeki son konuşmayı yapan ekibin lideri Emin Adanur’un mesajları ise şöyle:

“ARTIK İCRAAT ZAMANI”

“Seçim ne kadar güzel geçtiyse buradaki atmosfer de çok güzel. İdris Bey’e çok teşekkür ediyorum ve kendisini alkışlıyorum. Erkan Kamat Bey de, ben aynı yerdeyim. Geçmişte başkanlık yapmış tüm isimlere teşekkür ediyorum. Verdiğimiz vaat ve söz için bugünden itibaren çalışmaya başlayacağız. Artık icraat koymaya başlayacağız. Hepimize hayırlı olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?