MİLLİYET SANAT, CONTEMPORARY İSTANBUL’DA YER ALAN  “#TEBETE SERGİSİ”NDE OKURLARININ SANAT GEÇMİŞİNİ SANATSEVERLERLE BULUŞTURUYOR!

MİLLİYET SANAT, CONTEMPORARY İSTANBUL’DA YER ALAN “#TEBETE SERGİSİ”NDE OKURLARININ SANAT GEÇMİŞİNİ SANATSEVERLERLE BULUŞTURUYOR!

Milliyet Sanat dergisinin video sanat projesi “#Tebete Sergisi”, 1–6 Haziran 2021 tarihleri arasında sergilendiği Contemporary Istanbul’da yoğun ilgi görüyor. Ayşegül Sönmez danışmanlığında Fırat Gürgen tarafından hazırlanan proje, pandemi öncesine dair duyguları tetikleyerek herkesi yarına dair umutlandırmayı amaçlıyor. “Geçmiş anın içindedir. Gelecek de onun hemen kıyısında” manifestosuyla hazırlanan ve yasaksız, maskesiz günlerde dostlarla birlikte sanatla iç içe geçirilen günlere ait fotoğrafların yer aldığı “#Tebete Sergisi”, Milliyet Sanat okurlarının sanat dolu geçmişini sergiliyor.

1 – 6 Haziran 2021 tarihleri arasında düzenlenen ve 11.00 – 17.00 saatleri arasında ziyaret edilebilen Contemporary İstanbul için biletler Biletix’ten temin edilebilir. Bu yıl Contemporary Istanbul’a girişler, katılımcı ve ziyaretçilerin sağlığı ve güvenliği için HES kodu kontrolü ve ateş ölçümü sonrasında yapılabiliyor. Hijyen kuralları ve sosyal mesafe şartlarına uygun gerçekleştirilen fuara COVID-19’a karşı alınan önlemler doğrultusunda belirli sayıda ziyaretçi, bilet aldıkları saat aralığında kabul ediliyor.

Bilgi için: milliyetsanat.com

instagram.com/milliyet_sanat

twitter.com/milliyet_sanat

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?