MHP’li Meclis Üyesi’nden Türkyılmaz’a; “Meclis Senden İcraat Bekliyor! Sorduğumuz Sorulara Cevap Vermelisin!”

MHP’li Meclis Üyesi’nden Türkyılmaz’a; “Meclis Senden İcraat Bekliyor! Sorduğumuz Sorulara Cevap Vermelisin!”

MHP Meclis Üyesi Bülent Erden; Mudanya’nın CHP’li Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a önemli sorular sordu. Bursa’nın diğer ilçe belediyelerinin pandemi kısıtlamaları nedeni ile zor günler yaşayan vatandaşlar için yaptığı yardımlara vurgu yapan Erden; Mudanya Belediyesi’nin “Ramazan Erzağı” yardımı dışında etkinliği olup olmadığını sordu. Gemlik Belediyesi’ninde CHP olduğunu ve yakın zamanda maddi durumu yeterli olmayan aileler için bir yardım kampanyası başlattığını hatırlatan Erden; “Mudanya Belediyesi acaba derin uykusundan ne zaman uyanacak?” diye sordu.

Sosyal Medya hesaplarından Türkyılmaz’ın cevaplaması için;

” Buna rağmen sorumluluğumuz gereği hatırlatmamızı yapıyor, kamuoyunu aşağıdaki konularda bilgilendirnenizi talep ediyoruz.
1. Belediyenin kadrolu avukatları dışında sözleşmeli avukata vekalet ücreti ödüyor musunuz?
2. Kaybettiğiniz davalarda kaç lira karşı tarafa avukat vekalet ücreti ödediniz?
3. Kaybettiğiniz davalarda kaç lira tazminat ödediniz?
4.Kazandığınız davalar sonucunda Mudanya’ya ekonomik ve sosyal anlamda neler kazandırdınız? Varsa somut örnekle cevaplayınız.
Öğretmen evi, kapalı yüzme havuzu !!)
5. Yanlış karar ve uygulamalarınız sonucu kaybettiğiniz davalarda Mudanya’nın ödediği maliyetlerden rahatsızlık duyuyor musunuz?
Örneğin Güzelyalı da yapıp yıktığınız kaçak binanın maliyeti gibi.
6. Hukuksuz uygulamanız gerekçesi ile açılan dava oldu mu? Bu tür kaybettiğiniz dava var mı? Varsa dava sürecinde karşı tarafı, özellikle tüzel kişiyi mağdur ettiğiniz için üzüldünüz mü?
7. Kamu gücünü kişisel hırs ve ego tatmini için kullandığınızı düşündüğünüz ve rahatsız olduğunuz anlar oldu mu?
8.” Barışın, kardeşliğin başkenti !!” Mudanya’da Mudanyalı ile Belediyesi arasında kaç dava var?
9.  Hukuka uygun olup etik olmayan,  Belediyeye hibe edilen şirketten daha ilk ay hiç bir katma değer üretmeden siz ve meclis üyelerinizin huzur hakkı olarak aldığı aylık 4, 5 bin TL sizi rahatsız etti mi?

Bu konuda daha somut sorularla meclis toplantısında sunacağımız önergeye vereceğiniz (verirseniz) cevapları kamuoyu ile paylaşırız.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?