Saadet Partisi Yıldırım İlçe Teşkilatından Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Teşkilatından Şehit ve Gaziler Derneğine Ziyaret

Harp Malulleri Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bursa Şube Başkanı Metin Şenol’u ziyaret eden Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz ve Yöneticileri, şehit yakınları ve gaziler ile bir süre sohbet etti.

Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz, hem şehit aileleri hem de gazilerin ve yakınlarının “milletimizin gönlünde çok değerli bir yerde bulunduklarını” söyledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Dernek Başkanı Metin Şenol, ilgilerinden dolayı Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Avukat Abdullah Kocamaz’a ve Yöneticilerine teşekkür etti.

Başkan Şenol, İlçe başkanı Kocamaz’a Bursa ili ve ilçelerine gelen şehit cenazeleri için sabah ve öğlen vakitlerinde camilerden “Sala” okunmasını istediklerini ve bunla ilgili kurumlara taleplerini ilettiklerini, fakat herhangi bir olumlu yada olumsuz dönüş olmadığını ifade etti.

Dernek Başkanı ve yönetiminin taleplerini dinleyen Saadet Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Abdullah Kocamaz “Şehitlerimiz ve gazilerimiz ülkemizin olduğu gibi bizim de baş tacımızdır. Vatan ve Millet için canlarını veren şehitlerin ve bu uğurda mücadele vermiş olan gazilerin, milletin gönlünde daima farklı bir yeri vardır, şehitlerimiz için camilerde “Sala” mutlaka okunmalı ve konu ile ilgili kurumlarla görüşülerek destek vereceğiz. Tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, gazilerimize de sağlıklı ve hayırlı ömürler diliyorum.” dedi.

Ziyarette Saadet Partisi’nden İlçe Başkan Yardımcıları  Orhan Kaya, Nuri Keçeli İl Yönetim Kurulu Üyesi Selim Adanur da hazır bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?