SERCAN YANBAY’ IN YENİ TARZIYLA ELEKTRONİK MÜZİKTEKİ YÜKSELİŞİ

SERCAN YANBAY’ IN YENİ TARZIYLA ELEKTRONİK MÜZİKTEKİ YÜKSELİŞİ

11 senedir elektronik müzik sektöründe olan, Türkiye’deki önemli festival ve etkinliklerde yer alan Sercan Yanbay, 19 Mart 2021’de yeni parçasını çıkarmaya hazırlanıyor. Kariyerinde tarz değişikliğine giderek yeni bir serüvene başlayan Yanbay, geçtiğimiz günlerde Halfmag menajerlik şirketi ile anlaşmıştı.

Bu yeni başlayan serüvende bulunduğumuz dönemi avantaja çevirerek hızlı bir müzik üretimine başladı. 15 Şubat 2021 tarihinde ‘’Duenia’’ plak şirketinden ‘’Dark Position’’ adlı EP’sini çıkartmıştı. Yeni tarzıyla adından sıkça söz ettiren Sercan Yanbay, 19 Mart 2021 tarihinde ‘’Future Forward Music’’ etiketiyle çıkmış olan, Türkiye’nin en önemli 44 yerli sanatçının da içinde yer alacağı ‘’The Void Complation’’ albümünde ‘’Progressive Minds’’ parçasını çıkarmanın heyecanını yaşıyor.

Önümüzdeki dönemde Magic Break gibi büyük festival ve turnelerde yer almaya hazırlanıyor. Menajerlik şirketi tarafından oluşturduğu takvimde birçok şehirde göreceğimiz, yerli ve yabancı plak şirketlerinden çıkacak parçaların duyurularını yakında müzikseverler ile buluşturacak…

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?