Ünlü DJ Mahmut Görgen’in yeni şarkısı LOCO bir çok ülke de dinlenme rekoruna koşuyor.

Ünlü DJ Mahmut Görgen’in yeni şarkısı LOCO bir çok ülke de dinlenme rekoruna koşuyor.

DJ’lik kariyerinde pek çok ünlü isimle aynı sahneyi paylaşan Mahmut Görgen, aranjörlük kariyerinde çok daha yeni bir dönemin kapılarını aralayacak yeni teklisi “Loco”yu video klibiyle beraber müzikseverlerle buluşturdu.

 

Farklı tarzıyla dikkatleri üzerine toplayan Görgen, ‘Loco’nun prodüksiyon sürecinin oldukça keyifli geçtiğine değindi. 190 ülkede tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşan şarkının sözlerinde ise Marian’ın imzası var. Mahmut Görgen’in müzikseverlerle buluşturduğu Loco adlı şarkısının oldukça iyi bir enerjisi olduğundan dolayı daha şimdiden de pek çok radyoda yer almaya başladı.

 

Radyolardan da ilgi görmeye başlayan Görgen’in Loco ile ilgili düşünceleri ise şöyle; ‘Benim için ‘Loco’nun yeri diğerlerinden çok daha farklı. Şarkıyı ingilizce ağırlıklı yaptık ancak ispanyolca cümleleri de içeriyor. Avrupa müzik listelerinde yer almak için genelde farklı şeyler gerektiği için bu defa tarzımın dışına çıkarak böyle bir şarkıyı müzikseverlerle buluşturmak özellikle de pandemi sürecinde beni çok olumlu etkiledi. Böyle dönemlerde üretmeyi sürdürmek, motivasyon açısından da fazlasıyla pozitif bir etki yaratıyor. ‘Loco’nun sözlerini ilk okuduğumda bu şarkının nasıl olması gerektiğine yönelik aklımdan geçen nerdeyse her şey sonuca da yansıdı. Loco artık 190 ülkede müzikseverlere emanet!”

Image description
Image description

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?