Yıldırım’da Hizmet Almak İçin Amuda Takla mı Atalım! Demokratların İktidarında Vatandaşlar Gerçek Hizmete Kavuşacak!

Yıldırım’da Hizmet Almak İçin Amuda Takla mı Atalım! Demokratların İktidarında Vatandaşlar Gerçek Hizmete Kavuşacak!

“Vatandaşımız son dakika hizmet istemiyor.” Demokrat Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hasan Ali Ünal; ilçenin en küçük yağışında cadde ve sokaklarının göle döndüğünü iddia ederek; “Yıldırım İlçemizde kar yağışı sebebiyle birçok ana ve ara yollarımız vatandaşlarımıza ulaşım konusunda sıkıntılar yaşatmış olup; Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesi karla mücadelede hizmet konusunda yeterli olamamıştır.
Yıldırım İlçemizin sınırlarından da belli olduğu gibi fiziksel yapısı ile genellikle eğimli ve yokuşlu yollara sahiptir. Yıldırım ilçemiz buz devrine girmedi, günlerdir meteoroloji ‘ geliyor ‘ diye belirtmesine rağmen sadece yağış geldi ve sahiden şiddetli yağsaydı kim bilir ne olacaktı? Büyükşehir ve Yıldırım Belediyesi meteorolojinin uyarılarına rağmen karla mücadelede ” Görünen köy kılavuz istemez ” atasözünde dendiği gibi Yıldırımdaki 69 mahallemizde planlı hizmet anlayışı, ne yazık ki yapılamadığı anlaşılmıştır.
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanının twitter ile sosyal medyada yayınladığı tabloda ve ” Hafta sonunda 154 araç ve 480 personelle sahadaydık. Karla mücadele için canla başla çalıştık ” diye yaptığı açıklamada Yıldırım İlçemizin ilçeler arasında olmaması yetim olduğunu mu ? aşikar bir şekilde göstermektedir. Belediyeciliğin gerçekten tecrübe işi olduğunu halkımız birkez daha görmüş oldu.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?