Osmangazi İşçisini Enflasyona Ezdirmeyen Belediye Yönetimine DSP Osmangazi’den Tebrik…

Osmangazi İşçisini Enflasyona Ezdirmeyen Belediye Yönetimine DSP Osmangazi’den Tebrik…

Hizmet İş Sendikası arasında imzaladığı toplu iş sözleşmesiyle belediyede çalışan 1918 personel için yapılan anlaşmayla personel maaşlarına yüzde 25 ile 47’e varan oranlarda bir iyileştirme yaptı. 1257 lira zam ile birlikte Osmangazi’de en düşük maaş 3835 liraya yükseldi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Personelimize, yüzde 25’den yüzde 47’e varan oranlarda bir iyileştirme gerçekleştirdik. En düşük ücretimiz 3835 lira oldu. Yani 1257 lira zam yapmış olduk. Türkiye’de bu maaşları veren başka belediye yok. Bereketli olsun. Allah hayırlı etsin. Sağlık içerisinde harcamayı nasip etsin” dedi.

Osmangazi’de 280 Bin Yurttaşımızın Taleplerinin de Aynı İlgi ile Karşılanmasını Bekliyoruz!

DSP Osmangazi İlçe Başkanlığı yapılan zam nedeni ile Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı tebrik ederek işçilere “hayırlı olsun” temennisinde bulundu. DSP Osmangazi İlçe Başkanı Mehmet Seskır; “Belediyemizde çalışan bin 257 işçimiz 2021 yılı ücretleri ile rahat bir nefes almıştır. Belediye Başkanımız sayın Mustafa Dündar işçilere bir babalık daha yaparak son 6 aylık farkı ödeyeceğini açıklamıştır. Belediye Yönetimi’ni aldıkları bu karar nedeni ile tebrik ve taktir ediyorum. Pandemi nedeni ile ilçemiz sınırları içinde bulunan 280 bin yurttaşımız da hayata tutunmaya çalışıyor. Bu nedenle o yurttaşlarımızın Hükümet ve Belediye’lerden ortak talepleri var. Yakın zamanda bu talepleri basın aracılığı ile Osmangazili hemşehrilerimizle paylaşacağız. Umarım aynı duyarlılığı sayın Mustafa Dündar söz konusu yurttaşlarımız içinde gösterir. 2021 yılının hemşehrilerimize önce sağlık sonrasında huzur getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?