Eleştirilerim Mudanyalıların Daha Kaliteli Hizmet Alması İçin!

Eleştirilerim Mudanyalıların Daha Kaliteli Hizmet Alması İçin!

MHP’li isimden belediye başkanına çağrı! MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Bülent Erden sosyal medyadan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a çağrıda bulunarak; “2021 yılında Mudanyalılara önce sağlık sonrada huzur diliyorum. Eğer birisi gerçekten hizmet yapmak istiyorsa oturduğu makamdaki rahatlığı insanları rahatsız etmeli. Suskunlar konuşur, o konuşmalar uysalları da hareketli hale getirmeli.

Donuk insanlar arasında karşıtlık ve mücadele çıkarmalıdır. Bunları yaparken insani değerleri ön planda tutmak önceliği olmalı. Bu felsefe ile MHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi olarak etkinliklerim de kısa vadede verdiğim ve vereceğim rahatsızlıklar, orta ve uzun vadede Mudanya’mıza katkı sağlayacaktır.
Hatırlamak isterim ki; düşman değil rakibiz. Rekabet kaliteyi getirir. 2021’de size ve ailenize sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Zaman hızlı geçiyor, maşallah 2014 yılındaki yakışıklılığınız devam ediyor. Siyaset sizi pek yıpratmamış. İlk beş yıl ben yoktum! Bu arada malum kapalı pazarın yokluğunu da hatırlatayım dedim.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?