BURSAGAZ’DA GİZLİ ZAM MI VAR!!!

BURSAGAZ’DA GİZLİ ZAM MI VAR!!!

“Covid-19 salgın sürecinde uygulanan kısıtlamalar ile birçok işyeri kapanmış, birçoğu ise çok düşük kapasiteler ile çalışmak zorunda kalmıştır.” bu sözler CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan’a ait. Milletvekili Özkan, birkaç ay öncesine ait doğalgaz faturaları ile bugünlerde vatandaşlara gelen faturalar arasında bazı kalemler arasındaki farkı gazetemizle bu sözler ile paylaştı.

Milletvekili Özkan; “Söz konusu işyerleri sahipleri ve çalışanlar ekonomik olarak çok zor durumda kalmışlardır. İşyeri ve ev kirasını ödeyemeyen vatandaşlar, elektrik su ve doğalgaz kesintilerine de maruz kalmışlardır. Kara kışın kendisini hissettirmeye başladığı bu günlerde doğalgazı ve elektriği kesilen binlerce aile kendi kaderleri ile baş başa bırakılmıştır.

Sosyal devletin mağdur durumda kalan işletme sahipleri ve çalışanlarına gerekli yardımları yapması beklenirken, Akp hükümeti bu duruma gözlerini ve kulaklarını kapatmıştır. Havaların soğuması ve doğalgaz faturalarının yükselmesiyle birlikte vatandaşlarımız, bizlere Bursa Gaz faturalarında tespit ettikleri fiyat farklarına işaret ederek haklı taleplerini iletmişlerdir. Bursa Gaz tarafından Ekim ve Kasım aylarında gelen faturaların fiyatlamasının zamlı olduğu, her iki aya ait olan faturalarda bu fark görülmektedir.1 Milyona yakın abonenin olduğunu düşündüğümüzde çok ciddi tutarlarda haksız kazanç elde edilmektedir. Bursa Gaz yetkililerinden konu ile ilgili olarak vatandaşlarımıza gerekli açıklamanın yapılmasını bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?