Osmangazi’de Mahalleler İYİ Teşkilatlanıyor…

Osmangazi’de Mahalleler İYİ Teşkilatlanıyor…

“Osmangazi İlçe Başkanlığı Teşkilat yapılanmasına, 21 mahallemizdeki Mahalle Başkanlık atamaları ile devam edildi.” İYİ Parti Osmangazi Teşkilatı mahalle birimlerini atadı. Meslektaşımız On Tv’de moderatörlük yapan Sinem Özay’da yeni teşkilatlanma modelinde iş yerininde bulunduğu Nabantoğlu mahallesinin sorumluluğunu aldı. Yeni teşkilatlanma yapısı ile ilgili oılarak İlçe Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu; “Son günlerde artan COVİD-19 vakalarından dolayı, pandemi şartlarının atama yapılacak mahallelerde sağlanmasında yaşanacak sıkıntılar göz önüne alınarak hiç bir insanımızın da hayatını riske etmeme adına atamalar, bugüne kadar uyguladığımız formatın dışına çıkılarak her mahallemizin yerinde ziyaret edilerek yönetim ile birlikte yapılan şekli yerine, ilçe binamızda sadece mahalle başkanlımız ile yapılan dar kapsamlı toplantılar ile gerçekleştirdik.

Ataması yapılan mahalle başkanlarımız ise; Adalet Mah. Bşk. Celil Işık, Ahmetpaşa Mah. Bşk. Ali Güldilen, Alemdar Mah. Bşk. Recayi Akgün, Alaaddin Mah. Bşk. Aysun Şentürk, Alipaşa Mah. Bşk. Aksel Sözüçetin, Altınova Mah. Bşk. İsmail Pehlivan, Çekirge Mah. Bşk Şafak Temiz, Çırpan Mah. Bşk. Mustafa Tütüncü, Dikkaldırım Mah. Bşk. Gülizar Kaplan, Fatih Mah. Bşk. Adem Yılgın,Hocahasan Mah. Bşk. Murat Şen, Hacıilyas Mah. Bşk. Gülay Tinç, Kayhan Mah. Bşk. Hayrinisa Şişkooğlu, Kiremitçi Mah. Bşk. Esin Kaynar, Küçükbalıklı Mah. Bşk. Ahmet Kalkan, Kükürtlü Mah. Bşk. Resul Gödek, Küplüpınar Mah. Bşk. Nurettin Büyükdere, Nalbatoğlu Mah. Bşk Sinem Özay, Yeşilova Mah. Bşk. Ali Soyunduru, Veysel Karani Mah. Bşk. Hakan Çapkın, Zafer Mah. Bşk. Fatma Küçük olarak belirledik.  Mahalle başkanlarımızın atama belgeleri benimle birlikte; Bölge Başkanlarımız Beytiye Ersavaş, Ali Osman Bükte ve Erdal Karadağ tarafından takdim ettik. Osmangazi’mize hayırlı olsun. İYİ günler çok yakında…” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

1 Yorum

  1. Bütün mahalle başkanlarına hayırlı olsun Başarılar dilerim gönlümüz halkımız ile kaynaşarak sıcak temas kurmaları
    Delegelerin sözde değil ÖZDE görevlendirilmeleri
    Mahalle Başkanlarının delege ve üyelerle istilarelerinin sürdürülmesi yetkilendirilen kişilerin bilgi beceri tecrübelerine dikkat edilmeli seçim yapılırken kalben gönül vermiş kişiler olmasına ve bir bişinin inisiyatifine DEĞİL BİRKAÇ KİŞİNİN görüşü alınarak Gerçek DEMORASİ KUTALLARINA dikkat edilmelidir diye düşünürüm

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?