Otopark Sorununu Neden Çözmüyorsunuz!

Otopark Sorununu Neden Çözmüyorsunuz!

“Karacabey’deki Otopark Çilesi vatandaşı boğuyor!” İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Fatih Karabatı ilçesindeki otopark sorununu gündeme taşıdı.

Karabatı; “Karacabey de ki; vatandaşların en büyük sorunlarından biri olan otopark sorunu Sayın başkanın çözüme kavuşturmak amacıyla eski vergi dairesinin yerine ve sevgi yoluna yaptırdığı iki otoparkta ilçemize çözüm olmadı.

Basın açıklamalarında yapılan ilçenin modern görümüne kavuşması için projeleri devreye almaya devam edeceğiz sözü maalesef yine sadece reklam olarak kaldı.

Yapılan otopark projeleri hiçbir şekilde ilçeye çözüm olmamış otopark sorunu daha da büyüyerek devam etmektedir. Başkanın görevi halkın huzurlu mutlu onların sorunlarını dinleyen sahip çıkan hizmet anlayışını sunmaktadır.
Seçim çalışmalarında “Modern Belediyecilik “felsefeniz nerede kaldı!

Sayın Başkan Otopark ihtiyacının yarattığı olumsuzlukları ilçedeki yaşam konforunu yok etmesini görmezden gelmek vatandaşın hayatını zindan ediyor.

İlçenin dört bir tarafına binalar yapılıyor OTOPARK Yok.denetim sıfır ,Otoparkı zorunlu kılmıyorsun otopark harcını alıyorsun otopark yapmaya çalışıyorsun ama merkeze uzak yerde ve de ücretli otopark yapıyorsun ….

Belediye Başkanı onun evine git,bunun konuğu ol söz ver düğünlere katıl sonrada bunları basına servis etmekten ibaret değildir…..

İYİ Parti olarak vatandaşın sesi olmaya dertlerini dinlenmeye devam edeceğiz…” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?