“BURSA DA SESSİZLERİN SESİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

“BURSA DA SESSİZLERİN SESİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

İYİ Parti  Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Gemlik programında Gemlik yerel basınını ziyaret etti.

Türkoğlu, yanında Gemlik İlçe bakanı Ertuğrul Yavuz, İl yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Erdoğan, Kürşat Beşe, Mehmet Koçer,  Gemlik Belediye Meclis üyeleri Oğuz Hançer, Sedat Akkuş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı ziyarette demokrasinin denge rejimi olduğuna dikkat çekti.

Demokrasilerde özgür basın ve Sivil Toplum, siyasi partiler Türkiye her konuda dünya standartlarından her konuda son sıralara düşüyor demokrasinin olmazsa olmazlarıdır. Ancak iktidar tek adam rejimi ile devletin tüm temayüllerini hiçe sayarak adeta bir çadır devleti gibi ülkeyi yönetiyor”  diyen Selçuk Türkoğlu, belediye şirketlerinin yönetim kurullarına 90 yakın üye bulunduğunu, bunlarının tamamının AKP ilçe başkanları AKP yöneticileri ve gençlik kolları tarafından doldurulduğunu belirterek; “Bunun neresinden bakarsanız bakın bir parti devletiyle karşı karşıyayız. Sıkıntı bu. Milletin çocukları üniversiteleri bitirip torpillerde referansla asgari ücretle iş ararken, AKP nin doymak bilmeyen hırsı devam etmektedir.  Sıkıntı bu. Milletin bunu görmesi lazım, muhalefetin de bunu etkin bir şekilde anlatabilmesi lazım.” dedi.

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Türkoğlu iktidarın başının varlık varsa da bölüşelim, yokluk varsa da bölüşelim, eğer bu ülkede yokluk varsa da bölüşelim diyen …” “Ama iktidar öyle yapmıyor. Varlık varsa saraya yokluk varsa millete diyor, bunu her yerde görebiliyorsunuz. Bir tane veri yoktur ki 2002  ile 2020 arasında iyiyi gösteren bir tane veri yok.

Hangi veriyi alırsanız alın, siyasi, ekonomik, aldığınız tüm veriler feciat. Turizminden, asgari ücretinden, cari açığından boşanma olaylarından istihdamından, ekonomik ve sosyal verileri tümü kötü.

İyi Parti şunu bekliyor, milletin istiklalini yine milletin azmi ve kararı kurtaracaktır. Bunun başka yolu yok. Böyle bir mücadele içindeyiz. Bursa da sessiz çoğunlukların sesi, garibanların, gurebaların İyilerin evi olmak noktasında daha çok alanda daha çok meydanda görünür bir İYİ Parti için mücadele ediyoruz.” Şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?